eur:
389.75
usd:
358.96
bux:
66357.04
2024. február 26. hétfő Géza
Trevor Jacob. Forrás: youtube
Nyitókép: Forrás: youtube

Lezuhant a gépe - börtönt kapott a legőrültebb amerikai influenszer

Hat hónapnyi börtönbüntetésre ítélték azt az amerikai youtubert, aki ejtőernyővel kiugrott egy kis repülőből sorsára hagyva a gépet.

Trevor Jacob 2021-ben Kaliforniában szállt fel a saját tulajdonában lévő sportrepülővel, amiből nem sokkal később ejtőernyővel kiugrott, a repülő pedig lezuhant. Az influenszer az egészet élő adásban közvetítette a saját YouTube-csatornáján.

Amikor tettéért felelősségre vonták azt állította, hogy a repülőgép meghibásodott a levegőben, ezért kellett elhagynia. A videóból viszont egyértelműen kiderül, hogy a gépnek semmi baja sem volt, amikor a pilóta kiugrott belőle.

A nyomozók megállapították, hogy Jacob előre megtervezte az egész mutatványt, és hazudott, amikor azt állította: a gép meghibásodott.

Az ügyész szerint az influenszer a saját népszerűségét és a nézettségét, így bevételét, akarta növelni. Úgy fogalmazott: Jacob bűncselekményt követett el, amikor irányítatlanul sorsára hagyta a repülőgépét, mert nem lehetett biztos abban, hogy a gép lakatlan területre zuhan, így felelőtlen tettével mások életét veszélyeztette.

A bíró elfogadta a vádhatóság érvelését és hat hónap börtönre ítélte a férfit.

Címlapról ajánljuk
Orbán Viktor a parlamentben: sűrű nap áll előttünk

Orbán Viktor a parlamentben: sűrű nap áll előttünk

A miniszterelnök napirend előtti szónoklatával indult a tavaszi parlamenti félév. Az első ülésen választanak új köztársasági elnököt és hagyhatják jóvá a honatyák Svédország NATO-csatlakozásának magyar támogatását. Tartson velünk, az eseményeket folyamatosan közvetítjük.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.02.26. hétfő, 18:00
Csizmadia Ervin
a Méltányosság Politikaelemző Központ igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. február 26. 15:19
×
×
×
×