eur:
388.99
usd:
363.57
bux:
68271.65
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Trevor Jacob. Forrás: youtube
Nyitókép: Forrás: youtube

Lezuhant a gépe - börtönt kapott a legőrültebb amerikai influenszer

Hat hónapnyi börtönbüntetésre ítélték azt az amerikai youtubert, aki ejtőernyővel kiugrott egy kis repülőből sorsára hagyva a gépet.

Trevor Jacob 2021-ben Kaliforniában szállt fel a saját tulajdonában lévő sportrepülővel, amiből nem sokkal később ejtőernyővel kiugrott, a repülő pedig lezuhant. Az influenszer az egészet élő adásban közvetítette a saját YouTube-csatornáján.

Amikor tettéért felelősségre vonták azt állította, hogy a repülőgép meghibásodott a levegőben, ezért kellett elhagynia. A videóból viszont egyértelműen kiderül, hogy a gépnek semmi baja sem volt, amikor a pilóta kiugrott belőle.

A nyomozók megállapították, hogy Jacob előre megtervezte az egész mutatványt, és hazudott, amikor azt állította: a gép meghibásodott.

Az ügyész szerint az influenszer a saját népszerűségét és a nézettségét, így bevételét, akarta növelni. Úgy fogalmazott: Jacob bűncselekményt követett el, amikor irányítatlanul sorsára hagyta a repülőgépét, mert nem lehetett biztos abban, hogy a gép lakatlan területre zuhan, így felelőtlen tettével mások életét veszélyeztette.

A bíró elfogadta a vádhatóság érvelését és hat hónap börtönre ítélte a férfit.

Címlapról ajánljuk
Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×