eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Police car lights in night time, crime scene, night patrolling the city. Abstract blurry image.
Nyitókép: Evgen_Prozhyrko/Getty Images

Újabb testrészei kerültek elő a meggyilkolt és feldarabolt hongkongi modellnek

A hatóságok elkapták Abby Choi volt férjét, aki egy motorcsónakon próbálta elhagyni a várost.

A CNN tudósítása szerint egy család négy tagját vették őrizetbe Abby Choi hongkongi modell meggyilkolásáért, miután a nő testrészeit feldarabolva találta meg a rendőrség – írja a 24.hu.

Az RTHK hongkongi televízió értesülése szerint letartóztatták Choi volt férjét, a 28 éves Alex Kwongot, annak testvérét, a 31 éves Anthonyt, édesapjukat, a 65 éves Kwong Kaut. Őket gyilkossággal gyanúsítják, a testvérpár anyját, a 63 éves Jenny Linek pedig az igazságszolgáltatás akadályoztatásáért kell felelnie. Egy ötödik gyanúsítottat, egy nőt szintén elfogtak vasárnap.

A bíróság döntésének értelmében óvadék ellenében sem szabadulhatnak az előzetesből.

A világhírű 28 éves modell egyes testrészeit Hongkong Tai Po negyedében találták meg pénteken egy ingatlanban, ahol lefoglaltak egy hússzeletelőt, egy elektromos fűrészt és néhány, az üggyel összefüggésbe hozható ruhadarabot is. A hatóság azt is közölte, hogy a tett helyszínén két edény pörköltet találtak, amelyekben feltehetően emberi szövetek voltak.

Vasárnap a nyomozók egy rozsdamentes acél edényben egy koponyát, több bordát és hajmaradványokat azonosítottak.

Feltehetően Choi lábai kerültek elő a ház hűtőjéből, torzója és kezei viszont még nem.

Az áldozat eltűnését szerdán jelentették be. Choinak több mint százezer követője volt az Instagramon, szerepelt a párizsi divathéten és nemrég a L’Officiel Monaco című neves divatlap címlapjára került.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×