eur:
395.94
usd:
369.9
bux:
70476.26
2024. június 25. kedd Vilmos
Nyitókép: Twitter

Lángol a világ legnagyobb abroncstemetője

Még a műholdfelvételeken is látható a kuvaiti tűz füstje.

A kuvaiti abroncstemető, ahol mintegy hétmillió használt autógumit tárolnak, nem először került be a hírekbe, már korábban is lángra kaptak a gumihegyek, de most ismét fekete füst jelzi, hogy nemcsak tárolják az abroncsokat a sivatag közepén, hanem időnként igencsak környezetszennyező módon meg is szabadulnak tőlük.

Az eset érdekessége, hogy néhány napja arról szóltak a hírek, hogy az egész telepnek költöznie kell, mert kell a terület egy ingatlanfejlesztéshez.

Címlapról ajánljuk

Csoboth Róbert fiáról, Kevinről: erre a gólra vártam tőle 18 éven keresztül

Csoboth Kevin soha nem fogja tudni azt mondani, hogy én mint szülő nem tettem érte meg mindent – mondta az InfoRádióban az édesapa. Csoboth Róbert beszélt fia pályafutásának kezdetéről, a nehézségekről és arról is, hogy a skótok elleni gól milyen kapukat nyithat meg előtte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.25. kedd, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
Hol állhat meg a Wizz Air esése?

Hol állhat meg a Wizz Air esése?

Májusban úgy tűnt, hogy végre eljöhet a fordulat a Wizz Airnél: a cég évek óta először jelentett nyereséget, emellett pedig a javuló fundamentumok és a nyári utazási szezonnal kapcsolatos pozitív várakozások hatására rövid idő alatt nagyot raliztak a cég részvényei. A lendület azonban látványosan alábbhagyott az utóbbi hetekben, éppen ezért megnéztük, hogy mi áll az esés hátterében, valamint azzal a kérdéssel is foglalkoztunk, hogy meddig eshet még a Wizz Air árfolyama.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×