INFORÁDIÓ 
2020. július 12. vasárnap
Dalma, Izabella

koronavírus

károly herceg

videó

üzenet

A walesi herceg londoni hivatala, a Clarence House által közreadott kép Károly walesi hercegről, brit trónörökösről, amint koronavírustesztjéről nyilatkozik a skóciai Birkhallban 2020. április 1-jén. walesi herceg londoni hivatalának, a Clarence House-nak a 2020. március 30-i közleménye szerint a korábban koronavírussal diagnosztizált 71 éves Károly herceg jól van, kikerült a karanténból.

Videón üzent a koronavírus-fertőzésből felgyógyult Károly herceg

Infostart

Elmondta, mit gondol és érez a betegségről, és köszönetet mondott többek között az egészségügyi dolgozóknak.

Ahogy azt az Infostart is megírta, a 71 éves Károly herceg is megfertőződött a koronavírussal. A betegséget enyhe tünetekkel átvészelte és már ki is került a karanténból.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

As Patron of Age UK, The Prince of Wales shares a message on the coronavirus pandemic and its effect on the older members of the community.

Clarence House (@clarencehouse) által megosztott bejegyzés,

A videóban elmondta, ő szerencsés, hogy "ennyivel megúszta" és csak relatíve enyhe tünetei voltak. Ez egy nagyon stresszes helyzet, amikor nem a barátokkal és szeretteinkkel való találkozás nem segíthet, és a normál élet keretei hirtelen leomlottak. A feleségével együtt sokat gondolnak azokra, akik elvesztették a szeretteiket, és azokra, akik a bezártságban magányosak, esetleg betegek, valamint azokra, akik hősies munkával helytállnak, többek között az egészségügyben vagy az üzletekben és a termelő gyárakban.

Kifejezte örömét afelett is, hogy százezrek jelentkeztek az állami egészségügyi szolgáltaltó (NHS) felhívására önkéntesnek.

A címlapról ajánljuk

×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018