eur:
392.37
usd:
365.87
bux:
66823.06
2024. április 26. péntek Ervin
A walesi herceg londoni hivatala, a Clarence House által közreadott kép Károly walesi hercegről, brit trónörökösről, amint koronavírustesztjéről nyilatkozik a skóciai Birkhallban 2020. április 1-jén. walesi herceg londoni hivatalának, a Clarence House-nak a 2020. március 30-i közleménye szerint a korábban koronavírussal diagnosztizált 71 éves Károly herceg jól van, kikerült a karanténból.

Videón üzent a koronavírus-fertőzésből felgyógyult Károly herceg

Elmondta, mit gondol és érez a betegségről, és köszönetet mondott többek között az egészségügyi dolgozóknak.

Ahogy azt az Infostart is megírta, a 71 éves Károly herceg is megfertőződött a koronavírussal. A betegséget enyhe tünetekkel átvészelte és már ki is került a karanténból.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

As Patron of Age UK, The Prince of Wales shares a message on the coronavirus pandemic and its effect on the older members of the community.

Clarence House (@clarencehouse) által megosztott bejegyzés,

A videóban elmondta, ő szerencsés, hogy "ennyivel megúszta" és csak relatíve enyhe tünetei voltak. Ez egy nagyon stresszes helyzet, amikor nem a barátokkal és szeretteinkkel való találkozás nem segíthet, és a normál élet keretei hirtelen leomlottak. A feleségével együtt sokat gondolnak azokra, akik elvesztették a szeretteiket, és azokra, akik a bezártságban magányosak, esetleg betegek, valamint azokra, akik hősies munkával helytállnak, többek között az egészségügyben vagy az üzletekben és a termelő gyárakban.

Kifejezte örömét afelett is, hogy százezrek jelentkeztek az állami egészségügyi szolgáltaltó (NHS) felhívására önkéntesnek.

Címlapról ajánljuk

Titokzatos nagy vásárlás előtt az OTP

Az OTP Bank tavaly minden korábbi eredményét felülmúlta, a megkezdett építkezést és terjeszkedést a következő években is folytatja - mondta pénteken Budapesten, a társaság éves közgyűlésén az OTP Bank elnök-vezérigazgatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×