eur:
392.8
usd:
369.13
bux:
67289.07
2024. április 13. szombat Ida
Nyitókép: Twitter

Nagyon durva repülőgép-baleset történt Isztambulban - videó

Isztambulban a Sabiha Gökcen Nemzetközi Repülőtéren történt a szerencsétlenség.

A Boeing 737-es gép a török Pegasus Air légitársaságé, hírügynökségi értesülések szerint többen megsérültek. A török közlekedési minisztérium szerint nincs halálos áldozazata a balesetnek.

A Boeing törzse a szárny előtti részen tört ketté, és a farokrész is leszakadt. Az egyik videón látható, hogy tűz is volt a gépen.

Az NTV szerint a Pegazus egyik járata szenvedett balesetet, amely Izmirből érkezett 177 emberrel a fedélzetén.

A videókon az is látható, hogy a 737-es a futópálya végén lévő meredek rézsű aljában, áttörve a repülőtér egyik kerítését és egy zajvédő falnál állt meg.

Az egyik Twitter-nejegyzés szerint ugyanennek a légitársaságnak ugyanilyen gépe futott túl a leszállópályán, szintén ezen a repülőtéren január 7-én. Akkor nem sérült meg senki.

Címlapról ajánljuk

A NATO-tagság ígérete helyett mást kínál Ukrajnának Csehország

„Csehország kétoldalú biztonsági megállapodást készít elő Ukrajnával, amelyet májusban vagy júniusban köthetnek meg” – jelentette be Petr Pavel cseh köztársasági elnök a Vilniusban tartott Három Tenger Kezdeményezés csúcstalálkozón. A szlovák külügyminiszter megerősítette, hogy Robert Fico kormánya támogatja az Ukrajna által kezdeményezett júniusi békekonferenciát.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.15. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
Az uniós foglalkoztatás és szociálpolitika elmúlt 20 éve

Az uniós foglalkoztatás és szociálpolitika elmúlt 20 éve

A Magyar Közgazdasági Társaság „20 éve az Európai Unióban és a jövő” címmel számos – szakmai partnerszervezettel együttműködve – szakterületenként tekinti át hazánk két évtizedes uniós tagságának tapasztalatait, eredményeit. A következő napokban-hetekben hat rövid elemzésben foglaljuk össze az egy éven át tartó konferenciasorozat eddigi tanulságait, eredményeit.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×