eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Nyitókép: Pixabay

Új funkció: még szorosabbra fogható a gyerek, ha a Play Áruházban barangol

Vásárlásnál használható az új lehetőség beállítás esetén.

A Google eddig is kínált olyan eszközöket a szülőknek és gondviselőknek, amelyekkel korlátozhatták gyermekeik vásárlásait a Play Áruházban, de a lehetőségek most kibővültek egy újabb funkcióval, aminek köszönhetően még szorosabban kontrollálhatják a kiadásokat, amennyiben nem állítottak be, és nem használnak családi fizetési módot – írja a hwsw.hu.

A vásárlások és letöltések jóváhagyása funkcióval a családi csoportok családfelelősei beállíthatják, hogy a tagoknak engedélyt kelljen kérniük a Google Play tartalmainak megvásárlásához vagy letöltéséhez, ami az ő nevükön keresztül valósul meg. A gyerek közvetlenül a gondviselőnek továbbíthat kérelmet. A funkció nem vonatkozik a Play Könyvekre, a Google TV szolgáltatásra, illetve a különböző előfizetésekre.

A kérésekről érkező értesítések felett nem muszáj rögtön rendelkezni, azok később visszanézhetők a Google Playen.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×