eur:
395.1
usd:
370.75
bux:
65116.7
2024. április 19. péntek Emma
Nyitókép: Evamagazin.hu

Mihalik Enikő: nagyon sokat sírok amiatt, hogy úgy érzem, nem tudok megfelelni

Az anyatejes táplálás szépségeiről és nehézségeiről is mesélt a topmodell.

„A szememre is olvasták, hogy azért nem megy úgy, ahogy kéne, mert nem próbálkozom eléggé. Van, amikor nagyon sok tej van, akkor fáj, akkor az a baj. Aztán amikor meg nincs elég, akkor viszont jön a pánik és a stressz, akkor meg az a baj” – mondta Mihalik Enikő a Mesélj, Anyukám! podcast házigazdájának és az Évamagazin.hu főszerkesztőjének, Zubor Rozinak egy interjúban, amiben az anyatejes táplálás kerül terítékre.

A 34 éves szupermodell már a terhessége alatt tudatosan készült a szoptatásra, ennek ellenére számos meglepetés érte. „Alapjában véve nem vagyok az az utána olvasós, sem az előre ráparázós típus, most mégis próbáltam előre felkészülni, sokat beszélgettem tanácsadókkal is. Azt például tudtam, hogy aki szoptatni szeretne, az kemény munkára készüljön és egy nagy adag kitartás is kell hozzá, ezt maximálisan meg tudom erősíteni. A tanácsadással és a cikkekkel is az a problémám, hogy mindig azt emlegetik, hogy mit kellene helyesen csinálni. De ha nem megy, arra nem adnak tanácsot. És ettől bizony nagyon sokan érzik rosszul magukat” – fogalmazott Mihalik Enikő, aki azt is elmondta: nagyon nehéz időszakot él át, sokat sír amiatt is, hogy úgy érzi, nem tud megfelelni.

„Felkészítettek rá, hogy nehéz lesz. De közben most mégis úgy érzem, hogy erre egyszerűen nem lehet előre felkészülni.”

Szerencsére van kire támaszkodnia, férje home office-ban dolgozik „Segít, persze, de az éjszakák kegyetlenek tudnak lenni, amikor a baba mondjuk eltolja magát, nem akar szopizni, ő is sír, én is sírok, mert nem értem, hogy miért nem akar szopizni, és közben tudom, hogy miattunk a férjem sem tud aludni. Amennyire szeretem a kislányomat, és boldog vagyok, annyira nehéz is ez az egész.

Az elmúlt hetekben nem volt még olyan nap, hogy ne sírtam volna el magam.

Akár szoptatás közben is, otthon evés közben, a zuhany alatt, vagy a parkban, sétálás közben” – közölte őszintén Mihalik Enikő.

Címlapról ajánljuk
Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Hírügynökségi jelentések szerint az izraeli hadsereg csapást mért több célpontra Iránban, de ezt Izraelben hivatalosan nem erősítették meg. Irán azt közölte, hogy a légvédelme működésbe lépett, és az okozott robbanásokat a közép-iráni Iszfahán körzetében. Kaiser Ferenc, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense szerint ez izraeli jelzés, figyelmeztetés volt Iránnak a hétvégi zsidó állam elleni támadása után.

Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

101 pontban hirdette meg főpolgármesteri választási programját. Sokkal több van szerinte Budapestben, ráadásul a külső kerületeket is magára hagyta a várospolitika, pedig ott lakik a budapestiek háromnegyede - mondta programadó-kampánynyitó rendezvényén Vitézy Dávid, az LMP által támogatott főpolgármester-jelölt.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×