eur:
381.17
usd:
354.18
bux:
58669.83
2023. december 11. hétfő Árpád
Police car lights in night time, crime scene, night patrolling the city. Abstract blurry image.
Nyitókép: Evgen_Prozhyrko/Getty Images

Megint robbantással fenyegetőzött egy férfi

A szerda esti, esztergomi robbantáshoz hasonló eset történt egy Győr-Moson-Sopron vármegyei településen, de Kisbajcson végül a hatóságok intézkedésének köszönhetően nem történt tragédia.

Egy 48 éves férfi csütörtökön délután azzal fenyegetőzött a Győr-Moson-Sopron vármegyei Kisbajcson, hogy felrobbantja a házát – írja a police.hu.

A rendőrök a bejelentést követően azonnal a megadott címre siettek, és a háza előtt elfogták a férfit.

A gyors intézkedésnek köszönhetően végül nem történt robbanás a helyszínen.

A kisbajcsi férfit a Győri Rendőrkapitányságra állították elő, őrizetbe vették és közveszéllyel fenyegetés bűntett elkövetésének gyanúja miatt eljárás indult ellene.

A kisalfold.hu értesülései szerint a készenléti rendőrségen kívül a tűzoltóság, az áram- és gázszolgáltató, valamint a mentők is a helyszínre vonultak és intézkedtek.

Az Infostart is beszámolt róla, hogy egy korábban többszörösen is körözött férfi szerda este rendőri intézkedés közben gázpalackot robbantott Esztergomban, egy rendőr halálát okozva. Ez az elkövető is a családi háza felrobbantásával fenyegetőzött, és ő végül be is váltotta a fenyegetést, miután a rendőrök kivonultak hozzá, és többórányi tárgyalás után rátörték az ajtót.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.12.11. hétfő, 18:00
Bendarzsevszkij Anton
az Oeconomus Gazdaságkutató Alapítvány szakmai igazgatója, a posztszovjet térség szakértője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×