eur:
393.08
usd:
367.46
bux:
0
2024. április 24. szerda György
Nyitókép: police.hu

A bika nevű szer nem tréfál, fényes nappal terjed Budapesten

Sajnos nagyon olcsó, hatása pedig durva. Lapinformációk szerint 11 embert megölt már.

A bika nevű új drogról Zacher Gábor már hosszabban is beszélt nem is olyan régen az InfoRádióban, most a Bors annak eredt utána, hol veszik, illetve használják ezt a veszedelmes szert, amely hatása, hogy használója magán kívül őrjöng, avagy zombiként támolyog, jellemzően Budapesten.

A cikk szerint először a Hős utcában adták és vették, azonban a terjesztési kör egyre inkább szélesedik, már a Podmaniczky utca alagútjánál, a Mázsa tér és a VIII. kerület több pontján is terjesztik, a lap olvasója pedig a minap az Örs vezér terén futott bele egy őrjöngőbe - az Árkáddal szemben.

"Ordibált, pörgött a hátán, aztán felkelt, összevissza tántorgott. Látszott rajta, azt sem tudja, hol van, rettegtünk, hogy nekünk esik" - mondta.

A drog eddig már 11 emberéletet követelt itthon, ráadásul százkilós csomagokban érkezik Magyarországba Belgiumon és Hollandián keresztül.

Sajnos rendkívül olcsó is a folyadékba áztatandó fehér por.

Címlapról ajánljuk
Már a választók egyharmada sem szavazna a német koalícióra

Már a választók egyharmada sem szavazna a német koalícióra

Eddig sem szárnyalt a német koalíció az elmúlt egy évben végzett felmérések szerint, de most tovább csökkent a kormánypártok támogatottsága. A romló gazdasági helyzet és az ezzel kapcsolatos heves koalíciós viták szinte napról napra ássák alá a kormány népszerűségét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×