eur:
389.33
usd:
362.77
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Rejtélyes alak tűnt fel a soroksári gyilkosság ügyében

Rejtélyes alak tűnt fel a soroksári gyilkosság ügyében

Szerdán videót tett közzé a rendőrség a négy éve történt soroksári gyilkosság ügyében, és a felvételeken van egy rejtélyes férfi, akit valamiért csak most kezdtek keresni a nyomozók.

Soroksár külterületén egy 36 éves helybeli nőt, 2013. szeptember 25-én kora este szokásos kocogása közben támadta meg gyilkosa, akit azóta sem találnak. Egy órával az áldozat megölése előtt a tetthely közelében járt az a férfi, akit a rendőrség most egy videofelvétel alapján tanúként keres – tudta meg a Bors. Egy negyven év körüli, szemüveges, hosszú hajú, copfos, hiányos fogazatú férfiról van szó, aki a gyilkosság előtt egy közeli hotelben bukkant fel. Ez a szálló tíz perc távolságra van gyalogosan attól a helyszíntől, ahol a holttestet megtalálták. A férfit a hotel biztonsági kamerája fel is vette.

A rejtélyes idegen rá­adásul háromszor is járt a környéken, először kilenc nappal a gyilkosság előtt. A lapnak nyilatkozó szállodai alkalmazott elmondta, csak kávét és szendvicset kért, és miután elfogyasztotta, fizetett, és távozott. A férfi a gyilkosság előtt négy nappal, szeptember 21-én is megjelent.

"Ekkor viszont már se nem ivott, se nem evett, nem kért semmit. Azt mondta,

csak azért jött, hogy megköszönje nekem, amiért legutóbb olyan kedves voltam vele.

Aztán megint elment, és a kocogó nő megölése előtt úgy egy órával újra megjelent. Ekkor sem kért semmit, hanem újra azért jött, hogy megköszönje a kedvességemet" - mondta az alkalmazott.

A rendőrségnek csak az utolsó látogatásról tudtak felvételeket adni, mert a korábbiakat már törölte a rendszer. Azt nem tudni, hogy a hatóság miért csak most, négy év után hozta nyilvánosságra a képsorokat, pedig adódik  a kérdés, hogy miért megy be valaki többször is egy szállodába, ha nem akar ott megszállni.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×