eur:
394.13
usd:
365.33
bux:
65384.6
2024. március 29. péntek Auguszta
Schmuck Erzsébet, a Lehet Más a Politika (LMP) frakcióvezető-helyettese és Ungár Péter, a párt országos elnökségi tagja, külpolitikai szakszóvivő az LMP kongresszusán a XIV. kerületi Moha Házban 2017. szeptember 30-án. Az ellenzéki párt küldöttei várhatóan megerősítik Szél Bernadett társelnök miniszterelnök-jelöltségét, emellett szavaznak a választási együttműködési szándékról is az Új Kezdet párttal.
Nyitókép: Máthé Zoltán

Leálellenzékizték Ungár Pétert és egyből be is támadták az LMP-s politikust

Ungár Péter is csatlakozott az álellenzéki kórushoz, akik napról napra mondják fel a Fidesz propagandaszövegeit - áll az MMM közleményében. Az LMP társelnökének nyilatkozata szerint nem tudott arról, hogy a Mindenki Magyarországa Mozgalom történelmünk legkorruptabb rendszerének leváltásához támogatást kapott az amerikai magyaroktól.

Az írja Márki-Zay Péter volt miniszterelnök mozgalma, hogy "az LMP társelnökének nyilatkozata szerint nem tudott arról, hogy a Mindenki Magyarországa Mozgalom történelmünk legkorruptabb rendszerének leváltásához támogatást kapott az amerikai magyaroktól. Ez egyrészt rendkívül furcsa egy aktív pártvezető részéről, hiszen a támogatás ténye nemcsak az amerikai, de a magyar sajtóban is megjelent már 2022. márciusában is".

AZ MMM közleénye úgy folytatódik: Érdekes, hogy Ungár Péter ugyanúgy nem kritizálta az Ökotárs nyugati támogatását vagy Ron Werber kampánymenedzserkedését, ahogy a Fidesz esetében Arthur Finkelstein vagy Soros György korábbi támogatását sem. Most mégis "dermesztő amerikai pénzekről" beszél egy olyan transzparens, törvényes és példamutatóan erkölcsös kampány esetében, amely nélkül ma talán nem is ülne a parlamentben.

Négy éve még százmilliós adósságot vett fel a pártja, amit az állami támogatásokból törleszt azóta is - most viszont éppen az MMM-nek köszönhetően egy milliárdos kampányhoz alig tízmilliós hozzájárulásával, hitelfelvétel és bármiféle tömegtámogatás és érdemi munka nélkül került be a parlamentbe.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. március 28. 21:46
×
×
×
×