eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Kik választják a kiadó szobák kínálta lehetőségeket? (x)

Kiadó szoba iránt érdeklődsz? Nincs szükséged egy teljes ingatlanra ahhoz, hogy beindítsd életed a fővárosban? Sok időt töltesz munkahelyeden, ezért feleslegesnek tartod a nagy alapterülettel rendelkező albérletet? A kiadó szobák iránt többen érdeklődnek, mint gondolnád.

Nézzük a Global Best Property Zrt. segítségével, hogy kik bizonyulnak elsősorban célcsoportnak, és kik választják ezt a lakhatási megoldást!

Nem csak diákok körében népszerű!

A főváros rendkívül nagy népszerűségnek örvend, hiszen legyen szó munkavállalásról, vásárlásról, kikapcsolódásról vagy ismerkedésről, messze több lehetőséggel találkozhatnak a Budapestre költözők, mint a vidéki kisvárosok lakói. Vannak, akik kifejezetten a nagyvárosi nyüzsgés miatt választják a nagy kalandot, mások munkavállalási és oktatási céllal döntenek a főváros mellett. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a saját ingatlant sokszor nem csak a diákok nem engedhetik még meg maguknak. Ilyenkor időszakos jelleggel a kiadó albérletek bizonyulnak kitűnő választásnak.

A teljes lakásokon túl a kiadó szobák népszerűsége is növekedni látszik. Nem véletlen, hiszen kedvezőbb áron igénybe vehetők ezek, ráadásul akár teljes lakrészek is bérelhetők, megcélozva ezzel egy átmeneti megoldást. Bár a pandémia az ingatlanpiacra is hatással volt, de a főváros tekintetében az árcsökkenés az albérleti piacon aligha mutatkozik meg. Főleg így van ez akkor, ha igényesen kialakított, jól felszerelt konyhával és fürdőszobával rendelkező bérleményekről van szó.

Ha nem mindegy a minőség…

A kiadó szobák piaca egyértelműen az igényesség irányába mozdul, hiszen az érdeklődők nyilvánvalóan azt szeretnék, ha színvonalas környezetben tölthetnénk az otthoni szabadidőt, és a lakótársakkal sem lenne különösebb probléma. A megfelelő ingatlanközvetítő céget választva mindkét szempont érvényesülhet, ráadásul korrekt szerződés biztosíthat arról, hogy érdekeid jogi védelemben részesüljenek. Végleg elfelejtheted azt a problémát, amikor a tulajdonos egyik napról a másikra akar kirakni az ingatlanból, vagy szinte napi látogatónak bizonyul. A minőség tehát nemcsak a rendelkezésre álló készülékek és az igényes burkolatok kapcsán mutatkozik meg, hanem az emberi feltételekkel összefüggésben is.

Indítsd be karriered a fővárosban!

Most végeztél valamelyik vidéki egyetemen? Ha nem pazarolnád el tehetséged, és olyan fejlődési lehetőségre vágysz, mely a jövőben meghatározhatja karriered alakulását, akkor Budapest e tekintetben is remek választásnak bizonyul. A pályakezdők és a fővárosban elhelyezkedni vágyók választása is gyakran esik a kiadó szobákra. Mivel sokan az érintettek közül idejük nagy részét a szakmai tapasztalat megszerzésére és a karrier építésére fordítják, ezért a teljes albérlet bérlése egyelőre nem szükséges sokak számára. A saját lakrész vagy szoba azonban kitűnő döntés lehet, ráadásul takarékos megoldásnak is bizonyul.

S hogy milyen szempontokat érdemes figyelembe venni a kiadó szoba iránti érdeklődés során? Az elhelyezkedés a mindennapi kényelem apropóján korántsem mindegy. Ha nem rendelkezel saját autóval, akkor nem árt, ha van a környékben bevásárlási lehetőség, és a tömegközlekedés is egyszerűen elérhető. Ugyanakkor az ár és a minőség arányára is célszerű ügyelni. Az igényes környezet megéri akár a magasabb bérleti díjat is, főleg akkor, ha korrekt szerződéskötéssel és megbízhatósággal is társul a dolog. Fedezd fel a főváros kínálta lehetőségeket a kiadó szobák piacán!

(x)

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×