eur:
390.47
usd:
368.59
bux:
55356.93
2023. szeptember 25. hétfő Eufrozina, Kende
Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kormányinfó sajtótájékoztatón a Miniszterelnökségen 2020. július 9-én.
Nyitókép: MTI/Soós Lajos

Gulyás Gergely: még a héten további szigorításokról dönt a kormány

A miniszterelnökséget vezető miniszter hétfő este az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt a koronavírus-járvány elleni intézkedésekről, illetve a legfontosabb bel- és külpolitikai kérdésekről.

További szigorításokról dönt a koronavírus-járvány miatt eheti ülésén a kormány – jelentette be a miniszterelnökséget vezető miniszter. Gulyás Gergely az Inforádió Aréna című műsorában elmondta, hogy a várható döntések az emberek és az intézmények mindennapjait is érintik majd.

Fontosnak nevezte ugyanakkor, hogy az iskolák továbbra is nyitva legyenek. Hozzátette, hogy az egyetemek maguk dönthetnek a távoktatás bevezetéséről. Gulyás Gergely elmondta, hogy a sportrendezvényeken a maszkviselést szabályit is tárgyalják. Úgy fogalmazott, hogy ha tömeges a jogsértés, akkor be kell zárni a stadiont.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Kéthavi mélypontról fordult az OTP, vegyes az amerikai tőzsdék teljesítménye

Kéthavi mélypontról fordult az OTP, vegyes az amerikai tőzsdék teljesítménye

Ázsiában felemás hangulatban telt hétfőn reggel a kereskedés, ezt követően Európában 1% körüli esés alakult ki a vezető tőzsdéken, miután ismételten baljós adatok érkeztek a német gazdaságból. Amerikában az enyhe kezdeti mínuszok után vegyesbe váltott a három vezető index, a befektetők fókuszában a kormányzati leállás esetleges bekövetkezése áll a napokban költségvetési okok miatt, ami a hitelminősítésre is kihathat. A múlt heti esést követően kisebb pluszban nyitotta a napot a magyar tőzsde és emelkedéssel próbálkozik az OTP is, a lendület azonban a nyitást követően hamar elfogyott, a bank papírjai pedig közel 2 hónapja látott mélypontra estek. Ezt követően azonban ismét pluszban van az OTP.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×