INFORÁDIÓ 
2020. október 20. kedd
Vendel

junior prima-díj

sajtó

média

Budapest, 2019. november 25.A magyar sajtó kategóriában Junior Prima-díjjal kitüntetett újságírók, szerkesztők és az elismerések átadói, a zsűri tagjai, Budapesten, a Laurus Étterem és Rendezvényközpontban 2019. november 25-én. Az első sorban balról jobbra a díjazottak: Nemes Anna, az ATV szerkesztő-műsorvezetője, Nagy Kristóf, a Magyar Nemzet újságírója, Koltay Anna, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap, MTVA - Petőfi TV szerkesztő-műsorvezetője, Huszák Dániel a portfolio.hu újságírója, Bánlaki Dalma Stella, a Forbes magazin szerkesztője és Csabai Máté, a fidelio.hu újságírója. A második sorban balról jobbra: Perlusz László, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének (VOSZ) főtitkára, Holló Márta műsorvezető, Krisán László, a díj mecénási feladatait ellátó Kavosz Zrt. vezérigazgatója, a zsűri elnöke, Varga Edit műsorvezető, Vaszily Miklós, a TV2 elnöke, Balogh Gabriella, a Net Média résztulajdonosa, Papp Dániel, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) vezérigazgatója

Átadták a Junior Prima-díjat magyar sajtó kategóriában

Infostart / MTI

Átadták a Junior Prima-díjakat magyar sajtó kategóriában Budapesten, a harminc évnél fiatalabb tehetségeket elismerő kitüntetésben az idén hatan részesültek.

Az ünnepségen Krisán László, a díj mecénási feladatait ellátó Kavosz Zrt. vezérigazgatója, a zsűri elnöke közölte, hogy harminckét jelölés érkezett, és mindegyik nagyon komolynak bizonyult. A pályázatok minősége kiemelkedő volt - hangsúlyozta.

Díjat vehetett át

  • Bánlaki Dalma Stella (Forbes),
  • Csabai Máté (fidelio.hu),
  • Huszák Dániel (Portfolio.hu),
  • Koltay Anna (Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap, MTVA - Petőfi TV),
  • Nagy Kristóf (Magyar Nemzet), valamint
  • Nemes Anna (ATV).

A Prima Primissima testület a jövő tehetségeit is szerette volna elismerni, ezért vezették be 2007-ben a 30 év alattiak kiemelkedő teljesítményét díjazó Junior Prima díjat - idézte fel a zsűri egyik tagja, az InfoRádió munkatársa, Varga Edit. "Harminckét pályaművet kapott meg a szakmai zsűri, ezek alapján döntötték el, hogy kinek az alkotói munkája eredményezi azt, hogy megkapja ezt az elismerést. Sok kiváló pályamunka érkezett be, kár, hogy csak keveseket lehet ezzel a díjjal jutalmazni, de azt gondolom, hogy a jelöltség is legalább olyan megtisztelő. Ez egy önbizalom-erősítés, emeli az újságíró és a szakma renoméját is. Egy dicsőségről beszélünk, ami visszajelzés arról, hogy mennyire fontos a valódi szakmai teljesítmény, az eredmény, az alapos munka."

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Kapcsolódó hang

Junior Prima, sajtó kategória - Varga Edit zsűritag
 
A címlapról ajánljuk

×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018