eur:
393.8
usd:
365.46
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Áder János köztársasági elnök (j) fogadja Orbán Viktor miniszterelnököt, a Fidesz elnökét, az országgyűlési választásokon győztes Fidesz-KDNP pártszövetség miniszterelnök-jelöltjét a Sándor-palotában az Országgyűlés másnapi alakuló ülése előtt, 2018. május 7-én.
Nyitókép: Illyés Tibor

Politikus toplista: ők a legnépszerűbbek

A Medián legutóbbi felmérése szerint a kormánypárti politikusok még mindig jóval népszerűbbek az ellenzékieknél, bár a választás előtti felméréshez képest kicsit megtorpantak.

Az ellenzéknél jelentős visszaesés következett be, főleg az LMP-s politikusok körében. Szél Bernadett 39-ről 25-re, Hadházy Ákos 34-ről 26-ra esett vissza – írja a HVG-re hivatkozva a 24.hu. Az MSZP-Párbeszéd politikusainak támogatása közepesen esett vissza: Karácsony Gergelyé 42-ről 35-re, Szabó Tímeáé 34-ről 28-ra, Kunhalmi Ágnesé 32-ről 28-ra. Jól szerepeltek viszont a DK-sok és Fekete-Győr András is. A Jobbik Vona Gábor visszavonulásával elveszítette legnépszerűbb politikusát, Dúró Dóra távozásával pedig a második legkedveltebbet is.

A kutatásból is látszik, hogy

a választók ugyan csalódtak az ellenzéki pártokban, de nem egyforma mértékben hibáztatják őket.

Top 10

  1. Áder János
  2. Orbán Viktor
  3. Varga Mihály
  4. Szijjártó Péter
  5. Tarlós István
  6. Márki-Zay Péter
  7. Rogán Antal
  8. Navracsics Tibor
  9. Karácsony Gergely
  10. Kövér László
Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×