eur:
392.96
usd:
366.36
bux:
0
2024. április 26. péntek Ervin

The Voice: Király Viktor újabb sikere!

Király Viktor lenyűgözte a zsűrit az első élő Voice-adásban - írja a Comment blog.

Király Viktor kedd hajnalban lépett először, és remélhetőleg nem utoljára színpadra a The Voice amerikai kiadásában. Az idei szabályváltoztatásoknak köszönhetően a négy mester 24 énekese küzd majd meg a nézők kegyeiért az élő műsorokban, és az első héten menten 12 ki is esik közülük. Mivel egy adásban 24 indulót leénekeltetni nem nagyon lehet, a hajnali első kanyarban 12-en léptek színpadra, Gwe Stefani és Adam Levine versenyzői, köztük Király Viktorral, aki ugye Adam Levine-nél kezdte, de az élő adásokba vigaszágon jutott be, akkor, amikor Stefani megmentette a kieséstől.

Az amerikai sajtóban hetek óta egy nevet hypeolnak nagyon, azt a Jordan Smith-t aki ellen a félig-meddig mi fiunk is elvérzett. A valóban jó hangú, szimpatikus srác (amikor Király mégsem esett ki, láthatóan őszintén örült a továbbjutásának) az első élő műsorban is leénekelte a csillagokat az égről, a mesterek csak azért nem este össze tőle, mert széken ültek, és értékeléseikben angyali hangról és éteri magasságokról beszéltek, pedig Smith Beyonce Helo című számában nem egy helyen elég bizonytalan volt, hamis hangok is becsúsztak, és eleve, akinek ez a magas hangfekvés ne jön be az nem teszi le a haját tőle.

További részletek a blogon.

Címlapról ajánljuk

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×