eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi
A Vígszínház műemlék épülete a főváros XIII. kerületében, a Szent István körúton. MTVA/Bizományosi: Lehotka László  *************************** Kedves Felhasználó! Az Ön által most kiválasztott fénykép nem képezi az MTI fotókiadásának, valamint az MTVA fotóarchívumának szerves részét. A kép tartalmáért és a szövegért a fotó készítője vállalja a felelősséget.MTVA/Bizományosi: Lehotka László  *************************** Kedves Felhasználó!
Nyitókép: Lehotka László

Több előadásától is elbúcsúzik a Vígszínház

Az új előadások miatt helyre van szüksége műsorában a színháznak, így klasszikus darabok és közkedvelt színészek is elköszönnek májustól.

A Vígszínház minden évadban újabb és újabb fantasztikus előadásokkal rukkol elő, így sorra kapkodják el a jegyeket a nézők - írja a Blikk. A Pinokkió és az Ármány és szerelem című darabjukat egy ideig még biztosan műsorra tűzik, hiszen hatalmas népszerűségnek örvendenek, de nem ezek az egyetlen előadások, melyeket rendszeresen telt házzal játszanak.

Azonban a színház fontos döntést hozott meg, és az új bemutatók miatt lekerülnek a repertoárról régebbi, méltán híres darabok.

Mint írják, így egyes, Stohl andrás, Seress Zoltán, Hegedűs D. Géza vagy Kern András főszereplésével eddig látható előadások egy ideig biztosan elköszönnek.

Hivatalos Facebook-oldalán azt írja a Vígszínház: "Tájékoztatjuk kedves nézőinket, hogy a 2023/24-es évad végéhez közeledve több előadásunktól is búcsúzunk májusban. A nagyszámú repertoárunk miatt el kell engednünk néhány előadást, melyek nagyon kedvesek számunkra, hogy az új bemutatóknak helyet tudjunk biztosítani. Köszönjük minden alkotónak, művésznek és közreműködő munkatársnak, akik részt vettek az előadások létrehozásában. Köszönjük a közönségnek is a jelenlétet és a szeretetet."

Azaz, mint írják, májusban tekinthetik meg utoljára az érdeklődők a Szeget Szeggel, a Kabaré, az Egy szerelem három éjszakája, a Macska a forró bádogtetőn, a K utazásai és a Béranyák című előadásokat.

Címlapról ajánljuk
Sós Csaba: itt még komoly ütközések lesznek

Sós Csaba: itt még komoly ütközések lesznek

Még bő 50 napig szerezhetnek indulási jogot az úszók a párizsi olimpiára. Sós Csaba szövetségi kapitány több számban is nagy csatát vár a lehetséges magyar indulók között, ugyanis számonként és nemzetenként legfeljebb ketten indulhatnak az olimpián. Arról is beszélt, hogy a 15 éves Jackl Vivien nemzetközi szintű klasszis lesz a következő időszakban.

Lehet, hogy most a britek átléptek egy határt

Kijev nyugati szövetségesei eddig megtiltották az ukrán erőknek, hogy a nyugatról szállított fegyvereket Oroszországon belüli helyszínek ellen használják
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Rég nem láttunk ekkora többlethalálozást Magyarországon

Rég nem láttunk ekkora többlethalálozást Magyarországon

Rendszeresen monitorozza az általános többlethalálozás alakulását idehaza a Semmelweis Egyetem Epidemiológiai és Survaillance Központja. A napokban megjelent gyorselemzésükben a járványügyi szakemberek kiemelték: 2023 utolsó heteiben 7% többlethalálozás volt megfigyelhető a 2014-2019-es (vagyis Covid-járvány előtti) évek azonos időszakához képest. Az idősek esetében sajnos ebből a szempontból még súlyosabb volt a tavaly év vége.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×