eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Tesla gyártmányú, elektromos hajtású autót próbál ki egy érdeklődő az Elektromos járművek napján Székesfehérváron 2022. szeptember 18-án.A Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ negyedik alkalommal, Menő jövő címmel megrendezett eseményén az érdeklődők a technika legújabb vívmányaival találkozhattak, az érvényes jogosítvánnyal rendelkezők ki is próbálhatták az elektromos járműveket.
Nyitókép: MTI/Bodnár Boglárka

Kilenc kocsit tört össze a Tesla - videó

A balesetet Kínában rögzítette egy fedélzeti kamera.

Egy az úttestre lépő gyalogost akart kikerülni a Tesla Model Y-t vezető hölgy, ám a manőver során nekiment a két menetirány között kialakított parkolószigetben álló autóknak írja a bpiautosok.hu.

A Tesla a levegőbe emelkedett, tengelye körül többször megpördült, végül alaposan összetörve a kerekein landolt. Az esetről egy arra haladó autó fedélzeti kamerája videót is készített, utána pedig az összetört autót, a még benne ülő utasokkal már többen is mobiltelefonnal videóra vették.

A helyi híradások szerint a kocsi összesen kilenc másik autót tört össze, de szerencsére súlyos sérülés nem történt, az utasok is könnyebben megúszták a nem mindennapi történetet.

A baleset ismét rávilágít arra, hogy a villanyautók nem gyulladnak ki automatikusan a balesetek során, sőt ez kifejezetten ritka. Svéd katasztrófavédelmi statisztikák szerint a belső égésű motoros autók hússzor gyakrabban égnek ki, mint villanyos társaik, a magyar szakemberek pedig tavaly összesen két elektromos autót érintő tűzesetről számoltak be, miközben a teljes állomány már 50 ezer felett van az utakon.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×