INFORÁDIÓ
2023. március 27. hétfő
Hajnalka

Egy év háború: Mi következik az idén? Ki tárgyaljon a békéről és kivel? Tálas Péter, Inforádió Aréna

2023. március 7. 18:15

Egy év háború: Változtak-e 12 hónap elteltével a háborús felek céljai? Miben tévedett Putyin és az orosz hadvezetés? Kik és hol hozzák a háborúval kapcsolatos döntéseket Moszkvában? Valóban megdőlt az erős orosz katonai nagyhatalom illúziója? Hol vannak a díszszemléken felvonuló modern harcászati eszközök? Hol tart most egyáltalán az oorsz haderőreform? Mit jelent a háború az orosz gazdaság számára? És mit az orosz közvélemény számára?
Mennyiben és hogyan segítette és segíti a Nyugat támogatása Ukrajnát? Meddig áll érdekükben fenntartani ezt a támogatást? Szűkülhet-e Ukrajna katonai támogatása, ha minden NATO tagország a haderő fejlesztésébe kezd? Változik, átalakul-e a NATO a további bővítéssel és azzal, hogy mindenütt hangsúlyosabb lesz a honvédelmi költségvetés?
Milyen kimenetele lehet a háborúnak? Kik lehetnek közvetítők? Egyáltalán kik ülhetnek a tárgyalóasztalnál az esetleges békeszerződésnél?
Tálas Péter biztonságpolitikai szakértő, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Stratégiai Védelmi Kutatóintézetének igazgatója az Inforádió Aréna c. műsorában 2023.03.07-én. Podcast.

×
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018