eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

2024 a Forma-1-ben: versenyzők, csapatok, autók és pályák. Wéber Gábor, Inforádió, Aréna

2024.02.27. 17:40
A műsor támogatója a HOLD - Nem csak vagyont, kockázatot is kezelünk, 1994 óta.

Lewis Hamilton pályafutása eleje óta a Mercedes kötelekében van, ez decemberben véget ér. Mire számíthatunk tőle az utolsó mercedeses évében? Összejöhet a 8. vb-cím vagy inkább tekintsük ezt levezetésnek?
Mennyire válnak be a sztárok átigazolásai? Mitől függ a siker? Hamilton és a Ferrari is ez vezető márkának számít a Formula-1-ben, de mennyire adódhat össze ez az ismertség, népszerűség? Gyengíthetik-e egymást? Hogyan folytatódhat Carlos Sainz karrierje?

Bármi szólhat-e Verstappen negyedik vb-címe ellen? Hogyan néz ki az idei erősorrend a bahreini kezdésre a háromnapos tesztszezon és a különféle háttérinformációk, kalkulációk alapján? Megtörhető-e a Red Bull fölénye az eddigi jelek szerint? Mennyire lehet vezére George Russell a Mercedesnek? Hogyan tudja Lewis Hamiltont pótolni Toto Wolff csapatfőnök? Katasztrófa készül-e az Alpine-nál? Meddig támaszkodhat a Red Bull Perezre és ki lehet az utódja? Lehet-e realitása Sebastian Vettel Formula-1-es vissztérésének? Mennyire eltérő koncepció alapján tervezték az idei konstrukciókat a csapatok?

Speciális a versenynaptár 24 nagydíjjal és 3 szombati futammal. A lebonyolítás a technikai részleteken túl mennyire lehet fontos tényező? Mennyire amerikanizálódott a sorozat a Liberty Media hatalomátvétele óta? Versenysport továbbra is vagy a showbusiness része inkább? Milyen szerepe lehet hosszú távon a hungaroringi versenyhétvégének?
Hogyan jelentek meg az utcai autókban a fejlesztések az elmúlt években?

Wéber Gábor Forma-1-es kommentátor az InfoRádió Aréna c. műsorában 2024 február 27-én. Podcast.

×
×
×