eur:
392.89
usd:
366.03
bux:
66129.26
2024. április 25. csütörtök Márk
Nyitókép: YouTube/NASA Jet Propulsion Laboratory

Van 3D-s szemüvege? Bámészkodjon a marshelikopter társaságában!

Egy újabb különlegességgel örvendeztette meg a marsi küldetései iránt érdeklődőket a NASA.

Az elmúlt hetekben sorra szállította a lenyűgöző eredményeket a NASA: a tudósoknak nemcsak sikerült több alkalommal is megreptetniük az első, ember által készített szerkezetet egy másik bolygó felszínén, de fotókat és videókat is közzétettek arról, miként száll fel és repül az Ingenuity a Marson. Most pedig az április 25-én végrehajtott harmadik repülésről készített videón módosítottak, szúrta ki a hvg.hu, így pedig már 3D-ben is megnézhető, ahogy a szerkezet a Mars légkörébe emelkedve repül egy kicsit.

Ha egy korábbi mozizásból például nem áll rendelkezésre otthon olyan 3D-szemüvegre, amelynek két lencséje különböző (kék, piros) színű, akkor némi fabrikálással készíthet magának egyet a NASA "szabásmintája" és útmutatója alapján.

Címlapról ajánljuk
Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×