eur:
368.88
usd:
344.93
bux:
48800.45
2023. június 8. csütörtök Medárd
Berecz Zsombor a riói nyári olimpia férfi vitorlásversenyén, a Finndingi hajóosztály ötödik futamában a Rio de Janeiró-i Dicsőség Jachtkikötőben 2016. augusztus 11-én. Berecz Zsombor megnyerte az ötödik futamot, és összetettben feljött a harmadik helyre.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Berecz Zsombor közelebb a második helyhez

Negyedik lett futamában a tokiói olimpia Finndingi hajóosztályának kilencedik futamábana magyar vitorlázó. A futamot az élen álló Giles Scott nyerte.

A kilencedik futamban Berecz Zsombor ismét nehézkesen rajtolt, majd előrébb került, s végül negyedik lett a végig vezető Giles Scott, valamint az ausztrál Jake Lilley és az argentin Facundo Mario Olezza Bazan mögött. A spanyol Joan Cardoza Mendez ötödikként ért célba.

Ez azt jelenti, hogy Giles Scottnak az éremfutam előtti utolsó menet előtt 21 pontja van, Joan Cardona Mendez a második 31-gyel, Berecz Zsombor pedig a harmadik, 33-mal. Mögötte a holland Nicholas Heinernek 43 pontja van.

Az már régen eldőlt, hogy Berecz Zsombor az első tíz között végez, tehát ott lesz a keddi éremfutamban.

Ma még rendeznek egy futamot, azzal zárul az alapverseny.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Új vád érkezett, hogy az ukránok robbantották fel az Északi Áramlatot - Hevesen cáfol Zelenszkij

Új vád érkezett, hogy az ukránok robbantották fel az Északi Áramlatot - Hevesen cáfol Zelenszkij

"Én vagyok az elnök, és ennek megfelelően adok utasításokat. Semmi ilyesmit nem tett Ukrajna. Soha nem cselekednék így" – hangsúlyozta Volodimir Zelenszkij az Axel Springernek, a Politico anyavállalatának, adott exkluzív interjúban az Északi Áramlat ukrán hátterű felrobbantásával kapcsolatban, amelyről tegnap közölt új, minden eddiginél részletesebb információkat a Washington Post.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×