eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
A győztes Tóth Krisztián az orosz Mihail Igolnyikov elleni küzdelem után a férfi cselgáncsozók 90 kilogrammos súlycsoportjának bronzmérkőzésén a világméretű koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as tokiói nyári olimpián a Nippon Budokan arénában 2021. július 28-án. Tóth Krisztián bronzérmes.
Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Tóth Krisztián: 21 év munkája állt össze ezen a napon

Könnyek között nyilatkozott az olimpiai bronzérmes dzsúdós, és azt mondta, nem akarja, hogy ez a nap véget érjen.

Óriási csatában, a vigaszágon visszakapaszkodva, a bronzmérkőzésen kétintésnyi hátrányból visszakapaszkodva, aranyponttal szerezte meg a bronzérmet a cselgáncsozók 90 kilogrammos kategóriájában a tokiói olimpián. A 27 éves, korábban világ- és Európa-bajnoki harmadik magyar sportoló könnyek között nyilatkozott az M4 Sportnak.

"Leírhatatlan, leírhatatlan… – csuklott el a hangja. – Szeretném megköszönni mindenkinek a segítséget, ezt egyedül nem tudtam volna megcsinálni. Nem tudom, hogy történt ez az egész, katarzis volt az egész napon. Rengeteget dolgoztunk ezért, nem akarom, hogy ennek a napnak vége legyen."

A felvetésre, hogy milyen érzésekkel áll majd fel a dobogóra, így felelt: "Elképesztő munkát végeztünk, az egész meló összeállt a mai napra, a 21 év, amit folyamatosan edzettem, hogy legyen meg az a nyavalyás olimpiai érem is a gyűjteményben, Roppant boldog vagyok" – mondta Tóth Krisztián. Az egész évét is így értékelte: "Ez egy pazar év. Ahonnan én elindultam… A pandémia engem teljesen leszedált, akkor aki azt mondja, hogy három világversenyen három érmet nyerek, azt kinevetem."

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×