eur:
394.3
usd:
371.3
bux:
0
2024. április 16. kedd Csongor
A francia Kylian Mbappét (k) Emiliano Martínez argentin kapus (j) és Emmanuel Macron francia elnök vigasztalja, miután a franciák 4-2-re kikaptak a katari labdarúgó-világbajnokság döntőjében játszott Argentína-Franciaország mérkőzés 3-3-as hosszabbítása utáni tizenegyes-párbajban a Loszaíl Stadionban 2022. december 18-án.
Nyitókép: A francia Kylian Mbappét (k) Emiliano Martínez argentin kapus (j) és Emmanuel Macron francia elnök vigasztalja az Argentína-Franciaország döntő után 2022. december 18-án. MTI/EPA/Friedemann Vogel

Végre megszólalt Kylian Mbappé is

A mesterhármast elérő franca csatár vigasztalhatatlannak tűnt az elvesztett labdarúgó-világbajnoki döntő után.

Kylian Mbappe megtörte a hallgatást az Argentína ellen tizenegyesekkel elveszített vb-döntő után, és az első posztjában határozott kijelentést tett.

A címvédő emlékezetes mérkőzést vívott Dohában Lionel Messi Argentínájával, és Mbappé egyedül tartotta versenyben a franciákat, két gólt jegyzett a rendes játékidőben, majd egyet a hosszabbításban, és végül a tizenegyes-párbajban is betalált, ám ez sem volt elég az aranyéremhez. Hiába lett a vb gólkirálya is nyolc góllal, a díjkiosztón vigasztalhatatlannak tűnt, pedig még Emmanuel Macron francia elnök is próbálta jobb kedvre deríteni.

Végül hétfőn nem sokkal dél előtt adott magáról életjelet a PSG csatára: Visszatérünk – írta a Twitteren, és hozzá egy olyan képet csatolt, amelyen éppen a díjkiosztón átvett Aranycipőt nézi.

Címlapról ajánljuk
Egeresi Zoltán az Arénában: súlyos üzenetet kapott Erdogan, de a hatalma nincs veszélyben

Egeresi Zoltán az Arénában: súlyos üzenetet kapott Erdogan, de a hatalma nincs veszélyben

Recep Tayyip Erdogannak ez lehet az utolsó ciklusa államfőként, hiszen a török alkotmány szerint nem indulhat több alkalommal a pozícióért. 2028-tól valóban új elnöke lesz Törökországnak? Erről, valamint a március 31-i önkormányzati választások jelentőségéről is beszélt Egeresi Zoltán Törökország-kutató, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem munkatársa az InfoRádió Aréna című műsorában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.16. kedd, 18:00
Kaiser Ferenc
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×