eur:
396.34
usd:
370.99
bux:
71039.98
2024. június 26. szerda János, Pál
Mauricio Pochettino, a Tottenham Hotspur vezetőedzője ünnepel, miután csapata a rendes játékidő hosszabbításában lőtt góllal 3-2-re legyőzte az Ajax Amsterdamot a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjének visszavágó mérkőzésén az amszterdami Johan Cruyff Arenában 2019. május 8-án.
Nyitókép: MTI/AP/Martin Meissner

A Chelsea szerződést bontott Mauricio Pochettinóval – felkészül Tuchel és stábja?

Noha a Chelsea kiváló eredménysorral zárta a Premier League 2023–2024-es idényét, a tulajdonos, Todd Boehly menesztette az argentin menedzsert, Mauricio Pochettinót és stábját.

Mauricio Pochettino egyetlen éven át vezethette a Chelsea-t, amellyel a hatodik helyen végzett a Premier League-ben. Az utolsó tizenöt bajnoki mérkőzéséből csak egyet veszített el, az utolsó ötöt megnyerte. A hazai kupasorozatok közül a Ligakupában döntős, az FA-kupában elődöntős volt. Február 4. óta csak három vereséget szenvedett, minden sorozatot figyelembe véve, mégpedig a Liverpool FC, a Manchester City és az Arsenal ellen.

Pochettino távozása után az elemzők szerint legvalószínűbb, legesélyesebb jelölt a Bayern Münchentől távozó Thomas Tuchel és stábja, a német edző többször kinyilvánította, hogy nagyon szívesen visszatérne a Stamford Bridge-re. Az elmúlt években stábjának tagja volt Löw Zsolt is.

Címlapról ajánljuk
A Tisza Párt megjelenésével izgalmas másfél év jön a politikában
Elemzők az Arénában

A Tisza Párt megjelenésével izgalmas másfél év jön a politikában

Az európai parlamenti választás belpolitikai tanulságairól, a Magyar Péter-jelenség okairól és következményeiről és a főpolgármester-választás politikai utórezgéseiről is beszélt Böcskei Balázs, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója és Mráz Ágoston Sámuel, a Nézőpont Intézet igazgatója az InfoRádió Aréna című műsorában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.26. szerda, 18:00
Szalai Máté
Közel-Kelet-szakértő, az olaszországi Ca’Foscari Egyetem kutatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×