eur:
389.13
usd:
361.78
bux:
68882.55
2024. május 8. szerda Mihály
Ribárszki Sándor, Overdose egykori trénere befut a célba Barbarian Blue nyergében a Ceglédberceli Gátverseny 3200 méteres futamán a fővárosi Kincsem Parkban, a Tavaszi Lóverseny és Food Truck Show zárónapján, 2023. május 7-én. A 62 éves zsoké 30 éve nem lovagolt versenyen.
Nyitókép: MTI/Lakatos Péter

Visszatért a nyeregbe Overdose trénere, nagy tervei vannak - képek

Ribárszki Sándor 30 éve nem lovagolt versenyen.

A magát néhány hét alatt visszatrenírozó Ribárszki Sándor a budapesti Kincsem parkban rendezett lóverseny és food truck show fesztiválon ült nyeregbe. A vasárnap 14 órakor kezdett Ceglédberceli Gátverseny 3200 méteres futamán az 5. helyen végzett Barbarian Blue nyergében.

“Fantasztikus érzés volt, visszajöttek a régi emlékeim. Kevés időnk volt - nekem is és a lónak is. Ez egy felkészítő verseny volt, rutinos lovakkal mentünk együtt. Az volt a cél, hogy körbeérjünk hibátlanul, ne bukjunk fel. Ha egészséges marad a ló, akkor jön a kezdő gátverseny, azt már szisztémával fogjuk lovagolni, és remélem, még eredményesebbek leszünk. Nem adom fel, nem ezért az egy versenyért csináltam, fogjuk még folytatni” - mondta Ribárszki Sándor a köztévé tudósítójának a hirado.hu-n látható videó szerint.

Budapest, 2023. május 7.
Ribárszki Sándor, Overdose egykori trénere versenyez Barbarian Blue nyergében a Ceglédberceli Gátverseny 3200 méteres futamán a fővárosi Kincsem Parkban, a Tavaszi Lóverseny és Food Truck Show zárónapján, 2023. május 7-én. A 62 éves zsoké 30 éve nem lovagolt versenyen.
MTI/Lakatos Péter
Ribárszki Sándor, Overdose egykori trénere versenyez Barbarian Blue nyergében a Ceglédberceli Gátverseny 3200 méteres futamán a fővárosi Kincsem Parkban, a Tavaszi Lóverseny és Food Truck Show zárónapján, 2023. május 7-én. A 62 éves zsoké 30 éve nem lovagolt versenyen. MTI/Lakatos Péter
Budapest, 2023. május 7.
Ribárszki Sándor, Overdose egykori trénere (j) versenyez Barbarian Blue nyergében a Ceglédberceli Gátverseny 3200 méteres futamán a fővárosi Kincsem Parkban, a Tavaszi Lóverseny és Food Truck Show zárónapján, 2023. május 7-én. A 62 éves zsoké 30 éve nem lovagolt versenyen.
MTI/Lakatos Péter
MTI/Lakatos Péter

Elmesélte azt is, hogy már évekkel ezelőtt változtatott az étrendjén, sok salátát eszik, zabot is fogyaszt, teljesen elhagyta az alkoholt, így fogyni is tudott.

Szeretne még versenyezni a Lovin: az összes idei ugróversenyen részt venne, de akár síkversenyben is indulna.

A következő gátverseny egy hónap múlva lesz, azon mindenképp indul - reményei szerint Barbarian Blue-val, de ha vele nem, akkor keres egy másik lovat.

A jövő évről még nem tudott nyilatkozni: mint mondta, spontán ember, majd kiderül mi lesz. Egyelőre az idei évet szeretné teljesíteni.

Budapest, 2023. május 7.
Ribárszki Sándor, Overdose egykori trénere a Ceglédberceli Gátverseny 3200 méteres futama után a fővárosi Kincsem Parkban, a Tavaszi Lóverseny és Food Truck Show zárónapján, 2023. május 7-én. A 62 éves zsoké 30 éve nem lovagolt versenyen.
MTI/Lakatos Péter
MTI/Lakatos Péter

Címlapról ajánljuk

Salát Gergely: Hszi Csin-ping látogatása Magyarország Kína melletti markáns kiállását is jutalmazza

A kínaiak a fő világpolitikai stratégiája most a saját mozgástér bővítése, és a jövőben a többpólusú világrend kialakítása – mondta Salát Gergely, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt a kínai elnök látogatásának jelentőségéről, a pekingi diplomácia módszereiről, a küldöttség összetételéről és az orosz–kínai viszonyról is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.08. szerda, 18:00
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet vezetője
Závecz Tibor a Závecz Research Piac- és Társadalomkutató Intézet ügyvezetője
Megmaradt az ötnapos tőzsdei győzelmi sorozat a tengerentúlon

Megmaradt az ötnapos tőzsdei győzelmi sorozat a tengerentúlon

Gazdasági adatok tekintetében ma Németországból érkeztek fontos számok az ipar kilátásaival kapcsolatban, ezen kívül megjött az európai kiskereskedelmi adat is, illetve a hazai kiskereskedelmi számok is. Tegnap kimondottan jó hangulatban zajlott a kereskedés a tőzsdéken, nagyot tudott a hazai piacon ralizni az OTP. A magyar tőzsdén a Richter volt a legjobban teljesítő nagypapír, emellett pedig kitartott a tegnapi széleskörű optimizmus a piacokon, a vezető európai részvényindexek ezúttal is határozott pluszban álltak meg, míg Amerikában óvatos emelkedést láthattunk.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×