eur:
368.46
usd:
345.26
bux:
48276.46
2023. június 6. kedd Cintia, Norbert
Lionel Messi, az FC Barcelona spanyol labdarúgóklub volt játékosa integet a szurkolóknak, miután megérkezett a Le Bourget-i repülőtérre 2021. augusztus 10-én. Messi ezen a napon aláírja szerződését a Paris Saint-Germain francia labdarúgóklubbal. A 34 éves Lionel Messi 21 év után hagyta el az FC Barcelonát, miután a barcelonai klubvezetés korábban bejelentette, hogy a spanyol szakszövetség pénzügyi fair play szabályai miatt nem tudják a hatszoros aranylabdás játékos szerződését meghosszabbítani.
Nyitókép: MTI/AP/Francois Mori

Messzire juthatott a Messiért vívott harcban az Inter Miami

Meglehetősen határozottan áll az ügyhöz a csapat.

A hétszeres aranylabdás klasszisnak 2023 nyarán jár le a szerződése a PSG-nél. Messi csak jövőre dönt arról, hogy szerződést hosszabbítson-e, vagy pedig inkább a Barcelonához menjen, amellyel jelenleg is zajlanak belső megbeszélések az argentin támadó visszatérésének előkészítésének ügyéről.

A harmadik kérő a részben David Beckham tulajdonában álló Inter Miami - velük kapcsolatban írta most a The Athletic, hogy a több éve zajló egyeztetések (amelyek kapcsán egy apartmant is vett ott Messi két éve) az utóbbi hetekben felgyorsulni látszanak: Jorge és José Mas – az Inter Miami társtulajdonosai David Beckham mellett – vezetik a tárgyalásokat, és már több találkozóra is sok került Messi édesapjával, Jorge Messivel - írta a sportal.hu. Az Inter Miami arra számít, hogy az argentin jövő nyáron csatlakozik hozzájuk.

Az azonban bizonyosnak tűnik, hogy a világbajnokság befejezéséig valószínűleg nem ülnek ismét tárgyalóasztalhoz a felek.

Címlapról ajánljuk
AKTUÁLIS
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×