eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Lionel Messi, a Paris Saint-Germain játékosa, miután gólt szerzett az RB Leipzig ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörében, az A csoport harmadik fordulójában Párizsban 2021. október 19-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Ian Langsdon

Messi sokmilliárdos befektetés mellett döntött

Jelenleg négy városban több mint tízmilliárd forint értékű ingatlant birtokol.

Lionel Messi, a Paris Saint-Germain focistája legtöbb pénzét ingatlanban tartja: Barcelonában,Rosárióban, Ibizán és Miamiban is van háza, és egyik sem kicsi – írja a Bors.

Kedvence is a barcelonai Casteldefellsben, közelebbről Bellamarban található építmény, amely felett a tökéletes nyugalom biztosítása érdekében repülőgépek nem húzhatnak el. A 2,6 milliárd értékű építményben van egy olyan szoba is, amelyben a pályafutása során beszerzett mezgyűjteménye található – három gyermeke kedvéért egy kispályás füves focipályát is építtetett.

A Miamiben található apartmanja az óceánra néz. Ezt 2020-ban azért választotta, mert állítólag a David Beckham neve fémjelezte Inter Miami csalogatta. Jelenleg arról szólnak a hírek, hogy a 2,3 milliárdos, a Sunny Isles Beach-en található lakást árulja. Négy hálószobát építettek Messinek, a teljes kikapcsolódást szolgálja a jógaszoba, és kialakítottak egy olyan részt, amelyben 1000 palack bort tárolhat.

Messi és családja valamennyi nyarat Ibizán tölti, itt egy 4,4 milliárdos apartmanba fektettek be. A 2018-ban vásárolt MiM Ibiza-szállóját sohasem nem adná el, mert abból szép bevétele származik.

Szülővárosában, Rosárióban épült az Erőd nevű, 25 szobás valódi palotája (értéke: 1,4 milliárd), melyet édesapja, Jorge rendezett be. Ha egyszer végleg hazaköltözik, várja egy föld alatti mélygarázs, melyben 15 autó kap helyet.

Messi jelenlegi csapata a párizsi Villes de Neuilly-ben bérel neki egy luxusapartmant.

Címlapról ajánljuk
Dohányosokat kérdeztek, érdekes dologok derültek ki

Dohányosokat kérdeztek, érdekes dologok derültek ki

A leszokási hajlandóságot nagyban befolyásolja, hogy mennyire érezzük távolinak a dohányzás negatív, illetve a leszokás pozitív következményeit – derül ki az ELTE PPK kutatóinak 1500 dohányost bevonó vizsgálatából.

Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

A magyarok főképpen a külföldön elérhető magasabb fizetés, az itthoni bizonytalanabb, kiszámíthatatlanabb jövő, valamint a "klíma" miatt vándorolnak ki valamelyik nyugat-európai országba – ez derült ki az Egyensúly Intézet felméréséből, amelyből javaslatcsomag is készült az intézet és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége összefogásából. Az InfoRádió Kozák Ákost és Gazsi Attilát kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×