eur:
390.26
usd:
364.24
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
Szamara, 2018. június 17.Keylor Navas Costa Rica-i kapus nem tudja kivédeni a szerb Aleksandar Kolarov lövését az oroszországi labdarúgó-világbajnokság E csoportja első fordulójában játszott Costa Rica - Szerbia mérkőzésen a Szamara Arénában 2018. június 17-én. (MTI/EPA/Wallace Woon)
Nyitókép: Wallace Woon

Felpörgött a piac, sztárklubok is igazolnak a hajrában

A Paris Saint-Germain az átigazolási időszak végén éledt fel. A párizsiak az utolsó napokban két játékossal is megerősítették a keretüket. Aktív a Manchester City, a Manchester United, az Ajax és a Chelsea is.

A PSG szinte már megszerezte a Napolitól Fabián Ruízt, s nagyon közeli a megállapodás – gyakorlatilag már csak a papírmunka hiányzik – Carlos Soler ügyében is. A Valencia játékosa 20 millió euró körüli összegért érkezik a francia bajnokhoz. A PSG több játékost is elengedne, Gueye és Kurzawa is Angliába, az Evertonhoz, illetve a Fulhamhoz készül. Paredes pedig Olaszországba, a Juventushoz. Lehet, hogy Keylor Navas is távozik, mégpedig a Napolihoz.

A Manchester United véglegesítette a brazil Anthony szerződtetését, az Ajax körülbelül százmillió eurót kap érte. A holland klub a jelek szerint nem tudja visszaszerezni a Chelsea-től Hakim Zijest, ellenben jó esélye van a Sevilla csatárának, Lucas Ocamposnak a megvételére. Mindössze 20 millió euróért. Ocampos helyére a belga válogatott Adnan Januzaj megy, a Real Sociedadtól.

Vissza a Manchester Unitedhez: David de Gea mögé érkezik második számú kapusnak, kölcsönbe, Martin Dubravká, a Newcastle-től.

A Chelsea holnap bejelenti Wesley Fofana érkezését a Leicester Cityből, az ár 70 millió euró körüli, a játékos túl van az orvosi vizsgálaton. Szeretné megszerezni Pierre-Emerick Aubameyangot, a Barcelonától.

Az Atlético Madrid kölcsönveszi a Tottenhamtól Sergio Reguilónt.

A Bayer Leverkusen kölcsönvenné Robin Gosenst, az Internazionale német válogatott védőjét.

A Manchester City a Borussia Dortmundtól vinné középhátvédet, Manuel Akanjit.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×