eur:
389.69
usd:
363.3
bux:
68091.79
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
LONG BEACH, CA - JUNE 27:  An underwater view of the tip of sprint between Australia and Kazakhstan in the seventh place game during the 2004 FINA Womens Water Polo League Super Final on June 27, 2004 in Long Beach, California.
Nyitókép: Donald Miralle/Getty Images

Madaras Norbert: ettől ő Vámos Márton

Bekerült a belgrádi a nyolcas döntőbe a Ferencváros a férfi vízilabda-Bajnokok Ligájában. Madaras Norbert szakosztályelnököt, kétszeres olimpiai bajnokot kérdeztük.

Madaras Norbert szerint a szerb Radnicki ellen – kis túlzással – kötelező volt számukra a győzelem, mégis talán ez a csoportmérkőzés bizonyult végül az egyik legnehezebbnek. A zöld-fehérek 13-12--re nyertek. Mindazonáltal büszkeséggel tölti el a klubvezetőt, hogy sikerült biztosítaniuk a helyüket a belgrádi nyolcas döntőben a záróforduló előtt, annál is inkább, hiszen fiatal, új csapatról van szó, aminek nehéz ellenfelekkel kellett szembenéznie.

A szakosztályelnök egyetértett azzal, hogy a három-négy döntetlen mérkőzésük – természetesen a győztesek mellett – végül igencsak felértékelődött, köszönhetően az erős, kiegyenlített csoportnak. „Főleg ahhoz képest, hogy mi lett volna, ha valamelyik vereség” – jegyezte meg.

Vámos Márton öt gólt szerzett a szerdai mérkőzésen, ráadásul fontos szituációkban. „Ettől ő Vámos Márton” – jegyezte meg az FTC vízilabda-szakosztályának elnöke. Hozzátette: mindig kell egy-két olyan játékos, akik húzzák a többieket, „szerdán ő volt az, igaz, egész évben nagyon kiegyensúlyozott és jól játszik”.

A Ferencváros korábban már bejutott a férfi vízi ob I döntőbe is, szerda este pedig az is eldőlt, hogy a döntőbeli ellenfelük, az OSC most már csak a hazai fináléra koncentrálhat, miután a BL nyolcas döntőjében nem lesz ott Varga Dániel vezetőedző együttese. Madaras Norbert ezzel kapcsolatban azt mondta, nem hiszi, hogy a két csapat csatájában ez sokat számítana, legfeljebb lelkiekben annyit, hogy az OSC javításként foghatja fel a döntőt ellenük. De ezzel nem kívánnak foglalkozni, és csak a győzelemre koncentrálnak – tette hozzá.

További érdekességek az InfoRádió Pólópercek című magazinjában csütörtökön 15.45 után.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

A havonta megjelenő, elemzésekre, illetve háttérjelentésekre összpontosító népszerű Cicero című magazin azt állította, hogy az atomerőművek egy évvel ezelőtti végleges leállításáról született döntés meghozatala előtt kulcsfontosságú szakértői információkat hallgattak el az atomenergia alkalmazásának legfőbb ellenzője, a zöldpárti gazdasági miniszter előtt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×