eur:
392.51
usd:
367.59
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin
A magyar válogatott játékosai ünneplik győzelmüket a Magyarország - Izland labdarúgó Európa-bajnoki pótselejtező mérkőzés végén a Puskás Arénában 2020. november 12-én. A csapat 2-1-re győzött, ezzel története során negyedszer kijutott az Európa-bajnokságra.
Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Szijjártó Péter megénekeltetné a károgókat

Rövid Facebook-posztban reagált szerda éjszaka a külgazdasági és külügyminiszter a magyar labdarúgás – köztük a Ferencváros és a válogatott – sikereire, üzenve egyben a futballt örökösen temetőknek.

Mint fogalmazott, „na akkor: a puffogók, a károgók, az örökös elégedetlenkedők, a futballt állandóan temetők, a bukott sportközgazdászok, a »minek kellenek stadionok?« jöjjenek elő most is, és mondják el, mi miért nem jó. Mondjuk, az is elég, ha kánonban eléneklik, hogy az éjjel soha nem érhet véget.”

Címlapról ajánljuk
Már az egészségügyi rendszereket is veszélyeztetik a kiberbűnözők

Már az egészségügyi rendszereket is veszélyeztetik a kiberbűnözők

A pénzügyi szektor sokkal jobban fel van készülve a különféle kibertámadásokra, mint az egészségügyi szolgáltatók – mondta az InfoRádióban Palicz Tamás egészségügyi kiberbiztonsági szakértő. Arról is beszélt, hogy az utóbbi időben előfordult, hogy bizonyos támadások után teljesen újra kellett szervezni egy-egy kórház vagy egyes estekben egy teljes régió működését.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 14:15
2024. április 26. 12:47
×
×
×
×