eur:
394.08
usd:
368.38
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk
A magyar válogatott játékosai ünneplik győzelmüket a medencében a budapesti vízilabda Európa-bajnokság férfi tornájának döntőjében játszott Magyarország - Spanyolország mérkőzés végén a Duna Arénában 2020. január 26-án. A magyar csapat a döntőben 9-9-es rendes játékidő után az ötméterespárbajban 5-4-re győzte le Spanyolországot. A magyarok összességében 13. alkalommal és 21 év szünet után lettek újra a kontinens legjobbjai.
Nyitókép: Szigetváry Zsolt

Hegedüs Éva: a vízilabda-szövetség összefogással lesz úrrá a helyzeten

A koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetben különösen fontos az összefogás Magyar Vízilabda Szövetség számára is – hangsúlyozta a szervezet társadalmi elnöke. Hegedüs Éva, a Gránit Bank elnök-vezérigazgatója kiemelte, hogy a szövetség jelenleg minden erejével igyekszik összetartani ezt a világszínvonalú közösséget, támogatni a sportolók fizikai és mentális felkészülését.

Hegedüs Éva az InfoRádióban reményét fejezte ki, hogy a Magyar Vízilabda Szövetség, amely nemzetközi szinten is kiváló teljesítményt tudott elérni az elmúlt időszakban, közös összefogással, valamint egymás támogatásával képes lesz túl lenni a kialakult nehézségeken. Képes optimizmust is sugározni, hogy egyszer csak vége lesz ennek a helyzetnek. A szervezet társadalmi elnöke szerint a legjobb, amit tehetünk, „ha otthon maradunk, és vigyázunk egymásra”.

A szövetség nagyon okosan teszi a dolgát – folytatta a Gránit Bank elnök-vezérigazgatója –, amikor a sportolói számára otthon is elvégezhető gyakorlatokra tesz javaslatokat, hogy amikor eljön az igazi megméretés, akkor alkalmasak legyenek megmutatni, milyen kiváló teljesítményre képesek.

A szakember arra is kiért, hogy

az is rendkívül fontos, hogy mentálisan egészségesek maradjanak a sportolók,

ehhez pedig folyamatos kapcsolattartás is szükségeltetik, amiben a vízilabda-szövetség – meglátása szerint – élen jár, "ahogyan az egy család esetében el is várható".

Hegedüs Éva azt is elárulta, egri származása miatt a vízilabda mindig jelen volt az életében, hiszen az észak-magyarországi városban mindenkit büszkeséggel tölti el, hogy milyen eredményeket értek el ezen a területen. Vári Attilát, a Magyar Vízilabda Szövetség elnökét régóta személyesen ismeri, és ő kérte föl a szervezet társadalmi elnökének, hogy segítse a szövetség munkáját, amikor kell, anyagilag, amikor kell, egyéb együttműködési formákkal, ami magában foglalta azt is, hogy a Gránit Bank támogatta a budapesti Európai-bajnokságot is.

Mint egy magyarországi kereskedelmi bank vezetője, abban hisz, hogy kiváló teljesítményhez kiváló egyéni teljesítményekre van szükség, de

ahhoz, hogy igazán nagy dolgok születhessenek, csapatban kell együttműködni.

Ez pedig egy olyan párhuzam, ami a vízilabdázókra és a Gránit Bankra is jellemző. Hiszen, ami egyedül nem elérhető, az a közösség számára az, és ez egy közös vonás a szövetség és a pénzintézet tevékenysége között.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×