INFORÁDIÓ 
2020. szeptember 27. vasárnap
Adalbert

forma-1

sport

hungaroring

magyar nagydíj

Az első három helyezettnek járó trófeák a Forma-1-es Magyar Nagydíj első napján a mogyoródi Hungaroringen tartott sajtótájékoztatón 2019. augusztus 1-jén. Az egyenként nagyjából három hónap alatt elkészült, 19. századi stílusú vázákra a Hungaroring pályarajza, egy távolkeleti minta, valamint platina díszítés került.

Magyar Nagydíj: bemutatták a trófeákat, megérkeztek a pilóták - galéria

Infostart

Magyarország csatlakozott az ENSZ által létrehozott közlekedésbiztonsági programhoz - jelentette be csütörtökön a Forma-1-es Magyar Nagydíj helyszínén Palkovics László innovációs és technológiai miniszter.

A csatlakozással Magyarország azt vállalta, hogy a közlekedésbiztonság területén olyan akciókat hajt végre, amelyekkel elérhetővé válik az a cél, hogy 2050-re Európában egyáltalán ne történjen halálos kimenetelű közlekedési baleset. "A programban való részvételünk három elemre osztható, egyrészt a rendőri eszközök alkalmazására, másrészt a technológiai fejlesztésre, harmadrészt pedig az oktatásra, képzésre, tudásátadásra" - mondta Palkovics László. Hozzátette, negyedik elemként a közlekedésben még kezdetlegesebb szinten álló - például afrikai - országoknak szintén oktatással kíván segíteni Magyarország.

A sajtótájékoztatón mutatták be a hétvégi 34. Magyar Nagydíj trófeáit is. Az egyenként nagyjából három hónap alatt elkészült, 19. századi stílusú vázákra a Hungaroring pályarajza, egy távolkeleti minta, valamint platina díszítés került.

A Forma-1-es magyar futam vasárnap 15.10 órakor kezdődik.

A pilóták folyamatosan érkeztek csütörtökön a Hungaroringre, az InfoRádió helyszíni tudósítója többeket le is fotózott:

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán
A címlapról ajánljuk

×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018