eur:
394.41
usd:
369.37
bux:
65607.88
2024. április 23. kedd Béla
Lewis Hamilton, a Mercedes brit versenyzője a Forma-1-es Magyar Nagydíj első napján a mogyoródi Hungaroringen 2019. augusztus 1-jén.
Nyitókép: Lewis Hamilton a Magyar Nagydíj első napján a Hungaroringen 2019. augusztus 1-jén. MTI/Balogh Zoltán

Betegségéről nyilatkozott Lewis Hamilton Budapesten

A hétvégi Forma-1-es Magyar Nagydíjra készülő Lewis Hamilton azt mondta, túl van azon a vírusos megbetegedésen, amely a múlt heti, németországi futamon legyengítette.

A világbajnoki címvédő brit pilóta erről csütörtökön, Budapesten beszélt. A pontversenyben most is éllovas versenyző eddig hatszor nyert a Hungaroringen, amivel csúcstartó.

"Sokkal jobban érzem magam. Az elmúlt három napban rengeteget aludtam" - mondta a Mercedest erősítő, ötszörös világbajnok Hamilton, aki a Hockenheimringen kilencedikként zárt.

A 34 éves pilóta szerint a Ferrari gyors lesz Mogyoródon, az olasz istálló fejlődik, de hangsúlyozta, hogy ő és csapata is mindent elkövet majd azért, hogy a múlt hetinél jobb teljesítményt nyújtsanak és ismét a mezőny elején végezzenek.

Címlapról ajánljuk
Patthelyzet: erősödik az idegengyűlölet, de az orosz gazdaságnak nagy szüksége lenne a vendégmunkásokra

Patthelyzet: erősödik az idegengyűlölet, de az orosz gazdaságnak nagy szüksége lenne a vendégmunkásokra

A közép-ázsiai vendégmunkások kulcsszerepet játszanak az orosz gazdaságban, a márciusi, moszkvai terrortámadás azonban jókora zavart okozott a bevándorláspolitikában. Gönczi Róbert, a Migrációkutató Intézet elemzője az InfoRádióban elmondta: „társadalmi trendforduló” érzékelhető a bevándorlókkal szemben, amit egy idő után már az orosz kormányzat sem hagyhat figyelmen kívül. A helyzet nem könnyű, ugyanis az állam eddig vendégmunkások alkalmazásával próbálta mérsékelni a munkaerőhiányt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×