eur:
395
usd:
365.48
bux:
65377.45
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Pierre Gasly, a Red Bull francia versenyzője a Forma-1-es Magyar Nagydíj második szabadedzésén a mogyoródi Hungaroringen 2019. augusztus 2-án.
Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Pierre Gasly lepipálta Max Verstappent

A két Red Bull volt a leggyorsabb a Formula-1-es Magyar Nagydíj második szabadedzésén, amelynek nagyobbik részében a nézők szinte semmi érdekeset nem láthattak a pályán.

A legjobb időt a francia Pierre Gasly érte el, a második a holland Max Verstappen lett. A harmadik helyen a Mercedes brit pilótája, az ötszörös világbajnok Lewis Hamilton zárt a Hungaroringen. Csapattársa, a finn Valtteri Bottas a negyedik helyen végzett, míg a Ferrari pilótái közül a monacói Charles Leclerc a hetedik, a német Sebastian Vettel a 13. lett.

Négy perc sem telt el a gyakorlásból, amikor Alexander Albon balesete miatt meg kellett szakítani az edzést. A thai pilóta Torro Rossója a célegyenes előtt megpördült, majd még a lassulás után is viszonylag nagy sebességgel csapódott a falba. Az összetört autó mentése öt percet vett igénybe.

Fotó: InfoRádió/Domanits András
Fotó: InfoRádió/Domanits András

A szemerkélő esőben előtte és utána igyekeztek a pilóták, de csak 10-12 kört teljesítettek vagy még annyit sem, értékelhető mért kör pedig ebből is csak alig 3-4 volt. Ezután a csepegő esőben egyik gumikeverék sem tűnt ideális választásnak, így 45 percen át alig láthattak valamit a nézők.

A szabadedzés utolsó harmadára az olykor intenzívebb esőben néhány kört azért megtettek a pilóták az átmeneti esőgumikon, a nap végeredményén azonban ez semmit nem változtatott, az összesítésben Hamilton volt a leggyorsabb.

Fotó: InfoRádió/Domanits András
Fotó: InfoRádió/Domanits András

A program szombaton délben a harmadik szabadedzéssel folytatódik, majd az időmérő edzés délután három órától lesz.

Fotó: InfoRádió/Domanits András
Fotó: InfoRádió/Domanits András

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×