INFORÁDIÓ 
2019. augusztus 21. szerda
Hajna, Sámuel

gyász

andy vajna

film

Budapest, 2019. január 20. Életének 75. évében hosszú betegség után budapesti otthonában elhunyt Andy Vajna, a magyar és a nemzetközi filmipar meghatározó alakja, filmproducer, nemzeti filmipar fejlesztéséért felelős kormánybiztos. A felvétel 2017. február 7-én készült a Magyar Nemzeti Filmalap székházában tartott háttérbeszélgetésen. MTI/Balogh Zoltán

Világsztárok búcsúznak Andy Vajnától

Infostart

Arnold Schwarzenegger, Antonio Banderas és Sylvester Stallone is megrendülten reagál Andy Vajna halálhírére, mindannyian méltatják az elhunyt producer jelentőségét.

Arnold Schwarzenegger ezt közölte:

Andy Vajna jó barát és forradalmi jelentőségű volt Hollywoodban. A Terminátor 2-vel és a Total Recall – Az Emlékmás című film azt bebizonyítja, hogy nincs szükség feltétlenül nagy stúdiókra ahhoz, hogy emlékezetes alkotásokat hozzon létre valaki. Hatalmas szíve volt, az egyik legnagylelkűbb ember ő volt a környezetemben. Hiányozni fog. Együttérzek a családjával.

Sylvester Stallone is megemlékezett közösségi oldalán Andy Vajnáról, egy közös képet posztolt a producerrel.

Nagyon szomorú nap ez a mai - írta Stallone. Andy Vajna, aki lehetővé tette, hogy a Rambo elkészüljön, ma meghalt. Szerettem őt a bátorságáért, mert úttörő volt.

Andy Vajna 2013. nyarán volt az InfoRádió Arénájának a vendége:

Antonio Banderas így búcsúzik:

Isten veled, barátom. Köszönet mindenért!

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018