eur:
394.13
usd:
365.33
bux:
65384.6
2024. március 29. péntek Auguszta
Nyitókép: Facebook

Nagy Sziget-bejelentés: jön a Foo Fighters

Augusztus 13-án a 2019-es Sziget Fesztiválon lép fel a világ egyik legnépszerűbb rockbandája. A szervezők minden idők legnagyobb Sziget-koncertjét ígérik.

"Igen! A Foo Fighters is jön a Szigetre" - közölte az Infostart.hu-val a 2019-es Sziget sajtóirodája. A világ egyik legismertebb, folyamatosan telt ház előtt koncertező rockzenekara mellett mintegy két tucat rangos fellépőt is nyilvánosságra hoztak: Florence + The Machine, Twenty One Pilots, The 1975, Martin Garrix és további 19 előadó - a változatosság jegyében.

Ed Sheeran után tehát megindult a bejelentészápor, a Sziget szervezői 24 új zenekart és előadót hoztak nyilvánosságra, köztük több világsztárral és "izgalmas, friss feltörekvő nevekkel".

Kádár Tamás főszervező jelezte, már most sikerült "csokorba szedni a 2019-es Sziget headlinereinek nagy részét", ami már a tavaly indult "új időszámítás" eredménye.

A bejelentéssel párhuzamosan

megkezdték az úgynevezett akciós "early bird" jegyek árusítását is,

tehát karácsonyi ajándékba is lehet már ilyet adni.

A Foo Fighters egyébként két és fél órás show-val készül, de a névsorban ott található a 2018 legjobb popduója Grammy-díjat elnyerő Twenty One Pilots is.

Az előadói lista

Foo Fighters, Florence + The Machine Twenty One Pilots, The 1975, Martin Garrix, Richard Ashcroft, Catfish and The Bottlemen, Chvrches, Jungle, Kodaline, The Blaze, Maribou State, IDLES, Superorganism, Pale Waves, Parcels, Boy Pablo, Frank Turner & The Sleeping Souls, Of Mice & Men, Frank Carter & The Rattlesnakes, Gang of Youth, ALMA, Yungblud, Tamino. Részletek a Sziget.hu-n.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×