eur:
389.13
usd:
361.78
bux:
68882.55
2024. május 8. szerda Mihály
Nyitókép: Facebook/Royal Caribbean International

Lionel Messi fényűző ünnepségen indította útjára a világ legnagyobb luxushajóját – videó

Több mint negyven étterem, hét óriásmedence, gigantikus vízi csúszda, kötélpálya és színházi előadások – mindezek egy helyen, egy grandiózus, eddig csak álmokban létező hajón.

Kevesebb mint egy héttel a Royal Caribbean International alapításának 55. évfordulója előtt, január 27-én a világ legnagyobb hajótársasága és Lionel Messi, az Inter Miami világbajnok argentin labdarúgója útjára indította a világ legnagyobb hajóját, az Icon of the Seast.

A luxushajó a miami kikötőből futott ki a nyílt vízre mintegy tízezer utassal a fedélzetén,

és hét éjszakás karibi útjai mindegyikén páratlan élményeket, valamint mesébe illő tájat kínál mindazoknak, akik megengedhetnek maguknak egy ilyen kiruccanást.

„Megcsináltuk! Hétévnyi kemény munka és egy hihetetlen vízió nyomán végre megszületett az Icon of the Seas” – mondta Michael Bayley, a Royal Caribbean International elnök-vezérigazgatója. A tengerjáró útra kelése alkalmából tartott ünnepségen a Royal Caribbean legénysége, vezetői, alkalmazottjai, támogatói és az Inter Miami labdarúgócsapatának képviselői is részt vettek, köztük a klub világsztárja, Lionel Messi.

Lionel Messit lenyűgözte a luxushajó

A nyolcszoros aranylabdás futballista és csapattársai avatták fel a hajót első útja előtt. „A család nagyon fontos a számomra, ezért örömmel és nagy izgalommal vettem részt az ünnepségen” – fogalmazott Lionel Messi. A Barcelona korábbi támadója hozzátette: minden, amit az Icon of the Seas fedélzetén látott, új szintre emeli az általa eddig ismert hajóutakat. Úgy véli, egész családok számára kínál olyan élményeket a hajóóriás, amelyekre örökké emlékezni fognak.

„Az Icon of the Seas több mint ötven évnyi álmodozást vált valóra. A tengerjáró tökéletes többgenerációs családi nyaralást kínál, amely új szintre emeli a vakáció fogalmát, hiszen fedélzetén minden korosztály álmai valóra válnak” – emelte ki Jason Liberty, a Royal Caribbean Group elnök-vezérigazgatója.

Sosem látott luxus

Az Icon of the Seas olyan átfogó élménysorozatot kínál, amely minden nyaralástípus legjavát egyesíti, a tengerparti pihenéstől kezdve a hotelek nyugalmán keresztül egészen a vidámparki kalandokig. Több mint negyven étterem közül válogathatnak az utasok, és a sok-sok extra programlehetőség között színházi előadások is helyet kaptak. Az utakon az adrenalin szerelmesei sem unatkoznak majd, hiszen a hét medence mellett óriási vízi csúszda és kötélpálya is található. A kisgyermekes családok is külön szekciót kaptak a hajón, sok-sok játékkal és gyermekbarát medencékkel.

Címlapról ajánljuk

Salát Gergely: Hszi Csin-ping látogatása Magyarország Kína melletti markáns kiállását is jutalmazza

A kínaiak a fő világpolitikai stratégiája most a saját mozgástér bővítése, és a jövőben a többpólusú világrend kialakítása – mondta Salát Gergely, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt a kínai elnök látogatásának jelentőségéről, a pekingi diplomácia módszereiről, a küldöttség összetételéről és az orosz–kínai viszonyról is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.08. szerda, 18:00
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet vezetője
Závecz Tibor a Závecz Research Piac- és Társadalomkutató Intézet ügyvezetője
Megmaradt az ötnapos tőzsdei győzelmi sorozat a tengerentúlon

Megmaradt az ötnapos tőzsdei győzelmi sorozat a tengerentúlon

Gazdasági adatok tekintetében ma Németországból érkeztek fontos számok az ipar kilátásaival kapcsolatban, ezen kívül megjött az európai kiskereskedelmi adat is, illetve a hazai kiskereskedelmi számok is. Tegnap kimondottan jó hangulatban zajlott a kereskedés a tőzsdéken, nagyot tudott a hazai piacon ralizni az OTP. A magyar tőzsdén a Richter volt a legjobban teljesítő nagypapír, emellett pedig kitartott a tegnapi széleskörű optimizmus a piacokon, a vezető európai részvényindexek ezúttal is határozott pluszban álltak meg, míg Amerikában óvatos emelkedést láthattunk.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 7. 22:00
×
×
×
×