eur:
394.06
usd:
363.57
bux:
66169.03
2024. március 3. vasárnap Kornélia
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Dolgozó eltávolítja a Wagner Csoport logóját egy  irodaépület faláról, amelyben Jevgenyij Prigozsinnak, a Wagner zsoldoscsoport alapítójának vállalata több szintet is bérelt Szentpéterváron 2023. július 2-án. Ezen a napon a Patriot Media holding közösségimédia-oldalain Jevgenyij Zubarev, a RIA FAN hírportál igazgatója bejelentette, hogy a Prigozsin irányítása alatt álló orosz médiacsoport befejezi működését. Június 24-én Prigozsin vezetésével a zsoldoscsoport zendülés elíndítására tett kísérletet, de a lázadás még aznap vérontás nélkül ért véget.
Nyitókép: Anatolij Malcev

Fejbe lőtték a leszerelt Wagner-zsoldost

A nyílt utcán lőtték le az a férfit, aki súlyos börtönbüntetése elől vonult be a Wagner zsoldoshadseregbe. Miután leszerelt agyonlőtték.

Négyszer lőtték fejbe azt a férfit a nyílt utcán, akit korábban 16 év börtönre ítéltek. Vlagyimir Boriszenkó egy bűnszervezetnek volt a tagja. Egy üzletember megöléséért ítélték el.

Az ukrajnai háborúban azonban bevonult a Wagner csoporthoz zsoldosnak, és miután kiszolgálta az idejét, amnesztiával szabadult.

Hazatért, és azt nem tudni, hogy mivel foglalkozott, de pár napja a nyílt utcán lőtték fejbe. Egy Makarov pisztollyal végeztek vele.

Címlapról ajánljuk
Kiss László: két-három nap lesz felkészülni arra, hogy hatalmas mágneses vihar jön a Földön

Kiss László: két-három nap lesz felkészülni arra, hogy hatalmas mágneses vihar jön a Földön

Szokatlanul erős napkitöréseket észleltek a szondák, de a hétköznapi életet még ezek sem zavarták meg. Erősödő aktivitása miatt azonban a következő bő egy évben nem lehet kizárni, hogy pusztítóbb hatású napviharok is elérik a Földet – fejtette ki az InfoRádióban Kiss L. László Prima Primissima-díjas csillagász, a HUN-REN Csillagászati és Földtudományi Kutatóközpont főigazgatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.04. hétfő, 18:00
Kovács Zsolt
öngondoskodásért felelős miniszteri biztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×