eur:
389.25
usd:
362.92
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Dolgozó eltávolítja a Wagner Csoport logóját egy  irodaépület faláról, amelyben Jevgenyij Prigozsinnak, a Wagner zsoldoscsoport alapítójának vállalata több szintet is bérelt Szentpéterváron 2023. július 2-án. Ezen a napon a Patriot Media holding közösségimédia-oldalain Jevgenyij Zubarev, a RIA FAN hírportál igazgatója bejelentette, hogy a Prigozsin irányítása alatt álló orosz médiacsoport befejezi működését. Június 24-én Prigozsin vezetésével a zsoldoscsoport zendülés elíndítására tett kísérletet, de a lázadás még aznap vérontás nélkül ért véget.
Nyitókép: Anatolij Malcev

Fejbe lőtték a leszerelt Wagner-zsoldost

A nyílt utcán lőtték le az a férfit, aki súlyos börtönbüntetése elől vonult be a Wagner zsoldoshadseregbe. Miután leszerelt agyonlőtték.

Négyszer lőtték fejbe azt a férfit a nyílt utcán, akit korábban 16 év börtönre ítéltek. Vlagyimir Boriszenkó egy bűnszervezetnek volt a tagja. Egy üzletember megöléséért ítélték el.

Az ukrajnai háborúban azonban bevonult a Wagner csoporthoz zsoldosnak, és miután kiszolgálta az idejét, amnesztiával szabadult.

Hazatért, és azt nem tudni, hogy mivel foglalkozott, de pár napja a nyílt utcán lőtték fejbe. Egy Makarov pisztollyal végeztek vele.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×