eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Clenched fist on white background. hand with closed fist. symbol of claw, strength and fight
Nyitókép: Leonidas Santana/Getty Images

Agyonvertek egy diákot Las Vegasban, felkavaró videó a szabályos lincselésről

Las Vegasban gyilkosság gyanújával tartóztattak le nyolc tizenéves diákot, akinek a gyanú szerint köze volt 17 éves iskolatársuk halálos bántalmazásához iskolájuk közelében - közölték az amerikai hatóságok.

Az erőszakos bűncselekmény november 1-jén történt, mobiltelefonnal videóra vették, és a közösségi médiában nyilvánosságra hozták. A rendőrség ezután indított kiterjedt nyomozást, és azt állapította meg, hogy Jonathan Lewis, a későbbi áldozat egy barátját próbálta védelmébe venni, akitől elektronikai eszközöket, egy fejhallgatót, valamint elektromos cigarettát vettek el.

Az áldozat egy héttel az összeütközés után halt bele sérüléseibe.

A rendőrség emberölési csoportjának nyomozója elmondta, hogy a 13 és 17 év között diákok 10 fős csoportja előre eltervezte, hogy tanítás után az iskola melletti szűk utcában kérdőre vonja diáktársát. Jason Johansson hadnagy a megjelent felvételek kapcsán a bántalmazást "minden emberit nélkülözőnek" minősítette.

A rendőrök még kedden őrizetbe vettek a tíz diákból nyolcat, és közölték, hogy a két szabadlábon maradt tizenéves letartóztatására is sor kerül, amint sikerül azonosítani őket.

A 16 évnél idősebb fiatalkorúakat a bűncselekmény súlya miatt felnőttek börtönébe szállították, míg a fiatalabbak esetében egyénileg mérlegeli a hatóság, hogy felnőttként állítja-e őket bíróság elé.

A Rancho High School középiskola igazgatója arról értesítette a szülőket, hogy az intézmény többi diákja számára segítséget nyújtanak a halálos kimenetelű bántalmazás lelki hatásainak feldolgozásában.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×