eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika
Az American Airlines amerikai légitársaság repülőgépei állnak a Ronald Reagan Washingtoni Nemzeti Repülőtéren a virginiai Arlingtonban 2020. március 25-én. A koronavírus-járvány országok közötti terjedésének megfékezése érdekében bevezetett kényszerintézkedések miatt az American Airlinesnak jelentős kapacitáscsökkentést kellett végrehajtania és súlyos anyagi veszteséget szenvedett.
Nyitókép: MTI/EPA/Michael Reynolds

Buszba szaladt egy utasszállító repülőgép Los Angelesben

Öt embert sérült meg.

Az Insider értesülése szerint baleset történt a Los Angeles-i nemzetközi repülőtéren, amikor is az American Airlines egyik gépe belehajtott egy utasokat szállító shuttle buszjáratba – írja a 24.hu.

A repülőtér illetékesei közleményükben jelezték, az ütközés akkor történt, amikor az Airbus A321-es gépet, amely csak egy alkalmazottat szállított, az egyik kaputól egy parkolóba vontatták péntek este. Menet közben a gép elsodorta a buszt, és összesen öt utas sérült meg.

A sérült személyeket mentősök látták el a helyszínen, majd ötből négyet a helyi kórházakba szállítottak. A busz szélvédője ugyan jelentős károkat szenvedett az ütközésben, a buszvezető megúszta komolyabb sérülések nélkül.

A repülőtér egyes termináljai között utasokat szállító transzferbuszok kapcsán az eset miatt jelentős félelem alakult ki az utasok körében, ugyanis sokan veszélyesnek tartják, hogy az induló repülőgépek környékén „a fedélzetről alig látható járatokkal közlekedjenek.”

Címlapról ajánljuk
Sós Csaba: itt még komoly ütközések lesznek

Sós Csaba: itt még komoly ütközések lesznek

Még bő 50 napig szerezhetnek indulási jogot az úszók a párizsi olimpiára. Sós Csaba szövetségi kapitány több számban is nagy csatát vár a lehetséges magyar indulók között, ugyanis számonként és nemzetenként legfeljebb ketten indulhatnak az olimpián. Arról is beszélt, hogy a 15 éves Jackl Vivien nemzetközi szintű klasszis lesz a következő időszakban.

Lehet, hogy most a britek átléptek egy határt

Kijev nyugati szövetségesei eddig megtiltották az ukrán erőknek, hogy a nyugatról szállított fegyvereket Oroszországon belüli helyszínek ellen használják
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×