eur:
393.77
usd:
365.12
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Késeléses támadás helyszínénél rendőrök a London híd déli lábánál 2019. november 29-én. Többen megsebesültek, egy embert őrizetbe vettek a rendőrök.
Nyitókép: Késeléses támadás helyszínénél rendőrök a London híd déli lábánál 2019. november 29-én. Többen megsebesültek, egy embert őrizetbe vettek a rendőrök. MTI/EPA/Facundo Arrizabalaga

Többen megsebesültek egy késeléses támadásban Londonban, a rendőrök egy embert lelőttek

A Scotland Yard péntek délutáni beszámolója szerint többen megsebesültek egy késeléses támadásban London belvárosában, a Temzén átívelő London híd közelében. A rendőrök egy embert lelőttek.

Több ember megkéselt egy férfi Londonban, a gyanúsítottat a rendőrök lelőtték, a hatóságok terrortámadásként kezelik az esetet.

A rendőrségi sajtótájékoztatón elhangzott, hogy a férfin robbanóövnek látszó szerkezet volt. Ilyet használnak az öngyilkos merénylők, ez azonban nem tartalmazott robbanóanyagot - közölte a Sky News.

A késelésnek öt sérültje van, állapotukról egyelőre nem tudni. A közösségi médiában megjelent felvételek tanúsága szerint a támadót járókelők teperték le és elvették tőle a kést, még mielőtt a hatóságok megérkeztek.

A rendőrök ezután valószínűleg a mellény miatt lőtték le. A környéket kiürítették és lezárták, terrorellenes erők és bombakereső kutyák vizsgálják át a London bridge környékét.

A hídon keresztbefordult egy zárt szekrényes fehér teherautó, de ennek szerepéről nem beszélt sem a rendőrség, sem a sajtónak nyilatkozó főpolgármester.

Címlapról ajánljuk
Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

A jelenlegi világranglista-helyezések alapján több mint húsz sportágban lehetnek érdekeltek a magyarok a nyári ötkarikás játékokon – mondta az InfoRádióban a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára. Fábián László beszélt a hazai rendezésű kvalifikációs versenyek, köztük az április 25-én kezdődő szegedi evezős Európa-bajnokság jelentőségéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×