eur:
393.42
usd:
367.75
bux:
66361.7
2024. április 24. szerda György
Nyitókép: Twitter/Airport Webcams

Egy embert is eltaláltak a repülő hajtóművéből kihulló darabok - fotók

A Norwegian Rómából Los Angelesbe tartó járata nem sokkal a felszállás után hajtóműhibát jelentett és visszatért Fiumicino repülőterére.

Augusztus 10-én a DY7115-ös járatot teljesítő Boeing 787-8 Dreamliner pilótái felszállás után röviddel hajtóműhibát jelentettek, majd a repülőgép mintegy 1000 méteres magasságban várakozott. Röviddel a felszállás után a Dreamliner visszatért a kiindulási repülőtérre, ahol további probléma nélkül földet ért - írta az esetről az airportal.hu.

Ám a manőverek közben a gép az Isola Sacra településrész fölött mintegy 200 méterre repült el, és a Rolls-Royce Trent 1000-es hajtóműből

5-10 centiméter nagyságú, izzó fémszilánkok hullottak ki, amelyek 25 autóban és 12 házban okoztak anyagi károkat. A hajtómű darabjai egy embert is eltaláltak,

azonban az ijedtségen kívül más baja nem esett az első hírek szerint.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Átszakadt az ukrajnai frontvonal, masszív fegyverszállítmányt kap Ukrajna - Híreink az ukrajnai háborúról szerdán

Átszakadt az ukrajnai frontvonal, masszív fegyverszállítmányt kap Ukrajna - Híreink az ukrajnai háborúról szerdán

Átszakadt a frontvonal az Ocseretine-Sztyepove szektorban, lehet, hogy az oroszoknak be se kell venniük Vuhledárt, hanem egyszerűen megkerülik. Az Egyesült Államok 1 milliárd dollár értékű, azonnali fegyvertranszfert készített elő Ukrajnának, a csomag már az elnök aláírására vár. Ukrán és amerikai források szerint az orosz nyári offenzíva egyik fő célja Harkiv elfoglalása lesz. Pár órája elesett Novobahmutivka is, egy apró donbaszi település Ocseretinétől délre. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×