eur:
387.36
usd:
357.19
bux:
68224.58
2024. május 23. csütörtök Dezső

Látványos újítást kap a Google-navigáció

Tesztelik a Google Térkép alkalmazás új funkcióját, látványosabb és realisztikusabb lesz a navigáció.

Még realisztikusabb lesz a navigáció a Google Térképben: elkezdték bevezetni a 3D-s épületnézetet – írja az Android Police alapján a hvg.hu.

Az újdonság egyelőre az alkalmazás béta-verziójában, tesztjelleggel érhető el.

Az épületek 3D-s megjelenítését a Beállításokban, a Navigáció pontban lehet bekapcsolni – ami azt is jelenti, hogy bármikor vissza is lehet állítani a normál nézetet.

Az új nézetben az épületeket 3D-s változatban, a valós ismertetőjegyeik alapján lehet látni, ami segítheti az eligazodást is.

Egyelőre nem ismert, hogy a közhasználatú Google Maps-változat mikor kaphatja meg az újítást, de a készültségi állapot alapján bizonyára nem kell sokat várni rá.

Címlapról ajánljuk

Gulyás Gergely: Dobrev Klára követhetett el bűncselekményt, nem Sulyok Tamás

Magyarország nem ad ki senkit, aki az ország területén menekültként tartózkodik - mondta Gulyás Gergely. A Miniszterelnökséget vezető miniszter és Vitályos Eszter kormányszóvivő egyebek között beszélt Magyar Péter szerepléséről, az orosz hackertámadásról, a napelemeseket érintő ügyekről. Kiderült az is, hogy napi hatmillió forintra büntette az Európai Bíróság Magyarországot az úgynevezett jogi határzár miatt
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.23. csütörtök, 18:00
Prőhle Gergely
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukacs Intézet programigazgatója
Megszűnnek a régi áramügyintézési felületek, érdemes regisztrálni az MVM csatornáin

Megszűnnek a régi áramügyintézési felületek, érdemes regisztrálni az MVM csatornáin

A régi ELMŰ-ÉMÁSZ ügyfeleknek érdemes mielőbb regisztrálni az MVM online ügyfélszolgálatán és az MVM Next applikációban, mert a régi áramügyintézési és számla kifizetési felületek rövidesen megszűnnek – hívta fel a figyelmet csütörtöki közleményében az MVM és egy külön tájékoztatási felületet is nyitott. Ezzel párhuzamosan Mátrai Károly, az MVM Csoport vezérigazgatója is interjút adott ma, amelyben arra hívta fel a figyelmet, hogy a cégcsoport vált az egyetlen egyetemes áramszolgáltatóvá az egész országban, a részletekről itt írtunk külön.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 23. 08:56
×
×
×
×