eur:
381.86
usd:
353.98
bux:
0
2023. december 8. péntek Mária
Nyitókép: Pixabay

Nagy döntés a McDonald's-nál: megváltozik a Big Mac

Az eladások növelése érdekében hozzányúl bevett receptjeihez a hamburgeróriás.

Ikonikus hamburgerein változtat a McDonalds: puhább hamburgerzsömle, még nyúlósabb sajt, a húspogácsákra sütött hagymakarika és még több Big Mac-szósz jellemzi majd az újraálmodott ételeket a CNN cikke szerint.

"Rájöttünk, hogy olyan apró változtatások, mint a forróbb, olvadósabb sajt vagy a grillbeállítások hamburgereinket ízletesebbé tehetik, mint valaha voltak" - mondta Chad Schafer séf, a McDonald's USA kulináris innovációért felelős vezető igazgatója egy hétfői nyilatkozatban. A változtatások a Big Mac és mellett a klasszikus sajtburger, a dupla sajtburger és a hamburger receptúráját érintik.

Először nemzetközi téren próbálták ki a megújított recepteket, 2024 elején pedig az amerikai piacra is bevezetik azokat. Az új receptúrán még 2020-ban kezdtek el dolgozni, akkor Lengyelországban vezették be elsőként azt - hazai alkalmazásról egyelőre nem tudni. A cég nem új termékek bevezetésével, hanem meglevő, közkedvelt, palettájukon kulcsszerepet játszó hamburgereik frissítésével igyekeznek javítani piaci pozíciójukon, emellett Amerikában celeb-menüket is bevezettek, valamint felnőtteknek szánt Happy Meal ajánlatot is kialakítottak.

Nagy riválisuk, a Burger King hasonló filozófiát vall: a Whopper tökéletesítését tűzték ki célul.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×