eur:
394.01
usd:
363.56
bux:
66169.03
2024. március 1. péntek Albin
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Nyitókép: Pexels

Nesze neked, „száraz november”: 2000 korsó sör 200 nap alatt, és ez nem vicc

Egy brit férfi, Jon May mintegy 2,6 millió forintnak megfelelő összeget költött eddig arra, hogy teljesítse saját kihívását, de nagyon nehezen bírja a másnapokat.

Az elmúlt években egyre népszerűbbé vált Magyarországon is a „száraz november” kihívás, melynek lényege, hogy az adott hónapban nem iszik semmilyen alkoholt, tudatosan távol tartja magát az italtól az erre vállalkozó ember. Tulajdonképpen egyfajta önmegtartóztató, böjti időszakról van szó, amely sokféle előnnyel jár: amellett, hogy jótékonyan hat az egészségre, regenerál és sok pénzt is megspórolhatunk.

Nos, még nincs itt a november és a mértékletesség sem érdekli azt a brit férfit, aki elhatározta:

200 nap alatt 2000 korsó sört akar meginni.

Jon May nemrég egy, a „száraz novemberrel” teljesen ellentétes kihívásra lett figyelmes, amely arra ösztönözte az erre vevő embereket, hogy egy év alatt 1000 korsó sört fogyasszanak el. A brit férfi erre licitál rá mostani kísérletével, amelyről folyamatosan megosztja élményeit, észrevételeit a TikTokon – írja a 24.hu.

Jon Maynek eredetileg az volt a terve, hogy naponta tíz korsó sört gurít le, de mivel saját elmondása szerint részegen, illetve másnaposan nehezebben ment neki a számolás, változtatásra kényszerült. A férfi szerdai videójában jelezte:

a 197. napnál jár és eddig 1984 korsó sört ivott meg, ami napi 10,07-es átlagnak felel meg.

Mindez azt jelenti, hogy az utolsó három napon már csak 16 korsónyi fehér kenyeret kell elfogyasztania. Jon May csütörtökön arról számolt be a TikTokon, biztos benne, hogy teljesíti a kihívást és ezzel történelmet ír.

@j0nmay #jonmay #fyp #pints #alcohol #beer ♬ original sound - Jon May

Jon May a Vice-nak elmondta: sokan felfigyeltek arra, mire vállalkozott és rengetegen drukkolnak neki, hogy végül sikerrel járjon. Elárulta azt is, hogy egy kocsma még fizetett is neki, hogy náluk igya meg az utolsó korsó sört.

A brit férfi eddig több mint 6000 ezer fontot (nagyjából 2,6 millió forintot) költött a kihívás során sörökre.

Jon May megígérte, ha végez a kihívással, elmegy egy orvoshoz és kivizsgáltatja magát.

Címlapról ajánljuk
Életbe lépett az EU legszigorúbb idegenrendészeti szabályrendszere

Életbe lépett az EU legszigorúbb idegenrendészeti szabályrendszere

Március elsejétől kell alkalmazni Magyarországon az új idegenrendészeti szabályrendszert, amely január elején lépett hatályba. A törvény célja az, hogy migránsok még vendégmunkásként se érkezhessenek hazánkba, akik pedig itt vannak, azok ne vehessék el a magyarok munkáját.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.04. hétfő, 18:00
Kovács Zsolt
öngondoskodásért felelős miniszteri biztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×