eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Nyitókép: Pexels.com

Tűzharc után lekapcsolták az egyik legkeresettebb bűnözőt Montenegróban

Akciófilmekbe illő körülmények között kapták el G. Igort.

A Blikk információi szerint a hazai hatóságok elől nyolc hónapja sikeresen menekülő, többszörösen büntetett előéletű G. Igor külföldön sem tagadta meg önmagát: ott is droggal próbált üzletelni, mielőtt a nyomozók rajtaütöttek. Az alvilágban csak „Találékony Igor” néven futó, pécsi lakhelyű férfi elfogásával egy napon a montenegrói rendőrök lekapcsoltak egy marihuána–szállítmányt, amelyet koronavírus elleni vakcina dobozába rejtettek el. A rendőrség vizsgálja, hogy pécsi férfinak köze lehet-e ehhez a bűncselekményhez.

G. Igor, ahogy korábban Magyarországon, úgy Montenegróban is próbált elmenekülni, ám most nem volt akkora szerencséje, tűzpárbaj után kattant a bilincs a csuklóján – teszi hozzá a bulvárlap. „Még nagyon friss ez a dolog, én is csak nemrégiben értesültem Igor elfogásáról. Remélem, hogy hamarosan tudok vele beszélni, és akkor tisztábban látok ebben az ügyben” – közölte a Blikkel az ügyvédje, Lichy József. Hírek szerint a férfit jelenleg kórházban ápolják.

Mint arról korábban az Infostart is beszámolt, a legkeresettebb bűnözők toplistáján is szereplő férfit januárban már csaknem sikerült kézre keríteni, amikor egy a drogügylet kellős közepén csaptak le a bandájára. G. Igor picit távolabbról, egy X6-os BMW-ből figyelte az eseményeket, s amikor meglátta, hogy a hatóság emberei megérkeztek, azonnal kereket oldott. A rendőrök hatalmas erőkkel vették üldözőbe, de végül nem sikerült elkapniuk.

A Blikk hozzáteszi: azt még nem lehet tudni, hogy mostani elfogása után kiadják-e Magyarországnak, és ha igen, mikor fog ez megtörténni.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×