eur:
392.96
usd:
366.36
bux:
0
2024. április 26. péntek Ervin
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Nyitókép: Pixabay.com

Kegyetlenül elbánt a feleségével egy baranyai férfi

A héten kezdődik a bírósági tárgyalás, egy tavaly júliusi szigetvári eset miatt ültették a vádlottak padjára a volt férjet.

Brutális ügy tárgyalása kezdődik csütörtökön Szigetváron. Mint a baranyai hírekkel foglalkozó Bama.hu írja, a vádirat szerint egy tönkrement házasság különös utótörténetéről van szó, a volt férj a vádlott; a vádirat szerint a férfi felesége albérletbe költözött közös gyermekükkel és egy korábbi házasságából származó gyermekével, de a férfi rendszeresen látogatta őket.

Az egyik ilyen alkalommal - amikor a gyermekek a nagyszülőknél voltak -, a férfi féltékenységből megütötte a nőt, majd hajánál fogva az ágyhoz húzta, miközben életveszélyesen megfenyegette. Felkapott egy 13 centis pengéjű kést is, amivel levágta a nőről a ruhát, hogy megerőszakolhassa - erre végül nem került sor, de a férj alaposan megverte a nőt, meg is vágta, sőt, a késsel az asszony haját is levágta.

A szörnyűség másnap folytatódott - olvasható a vádiratban -, a nő meztelen kiugrott az ablakon, és a közeli tó felé rohant, és bár nem tudott úszni, félelmében beleugrott. A férfi onnan is kirángatta, majd visszavitte a házba, ahol újra megverte. Miután mindketten aludtak egyet, a nő ébredt hamarabb, és a férfi telefonján segítséget kért. Az asszony dobhártyája az ütlegektől beszakadt, zúzódásokat is szenvedett, orra eltört.

Címlapról ajánljuk

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×