eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
A lopás és vesztegetés gyanúja miatt őrizetbe vett Galambos Lajost, művésznevén Lagzi Lajcsi zenészt 2015. szeptember 24-én rendőrök kísérik a Budaörsi Járásbíróságra, ahol előzetes letartóztatásáról döntenek.
Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán

Folytatódik a Lajcsi-saga, munkatársa árulhatta el az elítélt mulatós zenészt

Kiengedték Galambos Lajost a kórházból. A mulatós zenész szerdán reggel kapott rohamot. Arról beszél, hogy azért, mert egy munkatársa elárulta.

Ahogy arról az Infostarton is beszámoltunk, kórházba kellett vinni Galambos Lajost, aki már otthon lábadozik. A mentő azért vitte még szerdán a tatabányai kórházba az áramlopásért elítélt mulatós zenészt, mert fulladásos rohamai voltak.

A Blikknek másfél nappal a rohamok után arról beszélt, hogy egy sokat segítő családtag volt mellette, amikor rosszul lett. Otthon voltak, és bár nem akart kórházba vonulni, kihívták a mentőket.

Kiderült, hogy felírtak egy újabb gyógyszert számára, amelyet ezentúl rendszeresen kell szednie és eltiltották a trombitálástól is.

A kérdés, hogy mi váltotta ki ezt a rohamot? A zenész szerint az, hogy megtudta: elárulták. Ennek az az előzménye, hogy szerinte valótlanságot terjesztettek róla a sajtóban, de nem tudta, ki volt az. Magánnyomozót fogadott és ekkor derült ki, hogy

"egy olyan stábtagom árult el, akivel évtizedek óta együtt dolgozom".

Ezek után került "lelkileg padlóra" Galambos Lajos.

A szakmában Lagzi Lajcsinak hívott művészt még tavaly ítélték három és fél évre áramlopás miatt. Elvileg február 15-ig kellett volna börtönbe vonulnia, de betegségre hivatkozva a büntetés letöltésének elhalasztását kérte.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×