eur:
393.65
usd:
368.22
bux:
66311.17
2024. április 24. szerda György
Galambos Lajos, a Lagzi Lajcsi néven ismert zenész távozik a székesfehérvári büntetés-végrehajtási intézetből 2016. január 24-én, miután a bíróság az ügyészi indítványt elutasítva nem hosszabbította meg a gyanúsított előzetes letartóztatását.
Nyitókép: MTI/Lakatos Péter

Két szirénázó mentőautó érkezett Galambos Lajoshoz

Egy bulvárlap olvasója figyelte meg az eseményeket. A zenész még mindig nem kezdte meg börtönbüntetését.

A Blikk információi szerint szerda délután mentőautó vitte kórházba Boldogasszonypusztáról Galambos Lajost, a lap az ügyvédjét érte el telefonon, miután egy olvasóriporter a közelben látta, hogy mi történt, két szirénázó kocsi is érkezett.

"Galambos Lajos rosszul lett az otthonában. Méghozzá olyan mértékben, hogy – kifejezett kérése ellenére – a családtagjai mentőt hívtak hozzá. Ki is vonult a házukhoz az OMSZ egyik esetkocsija, majd nem sokkal később egy másik is érkezett. Pontosan nem tudom, miért, csak annyit, hogy orvosszakmai oka volt a másik autó kihívásának: az első autó nem rendelkezett vagy kellő felszereltséggel vagy megfelelő személyzettel" - újságolta az ügyvéd, aki szintén nem tudja elérni a zenészt.

Ismert, a mulatós zenésznek közüzemi lopás miatt már meg kellett volna kezdenie 3 év 6 hónapos börtönbüntetését, erre azonban egészségügyi okokból nem került sor, a zenésznek értesülések szerint fulladásos rohamai vannak.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×